GLADGJENG: Til manges store fortvilelse ble siste sesong av hitserien How I Met Your Mother sendt i fjor. På bildet er de sentrale skuespillerne i programmet, med Alyson Hannigan som nummer to fra høyre. Foto: All Over Press
GLADGJENG: Til manges store fortvilelse ble siste sesong av hitserien How I Met Your Mother sendt i fjor. På bildet er de sentrale skuespillerne i programmet, med Alyson Hannigan som nummer to fra høyre. Foto: All Over PressVis mer

Alyson ser ikke ut til å bli eldre

«How I Met Your Mother»-stjernen ser lik ut i dag som hun gjorde for 16 år siden.

SEOGHØR.NO: Hun hadde allerede vært i bransjen i ti år, blant annet som en del av TV-serien «Buffy The Vampire Slayer», men det var først i 1999 at offentligheten for alvor ble kjent med Alyson Hannigan (41). Den gang som den tilsynelatende uskyldige Michelle i hitfilmen «American Pie».

I dag kjenner de fleste rødtoppen som Lily Aldrin fra «How I Met Your Mother» som, til manges fortvilelse, hadde sin siste sesong i fjor.

Til tross for at det er hele 16 år siden hun fikk sitt store gjennombrudd og at hun nå har to barn, er det lite som tyder på at Alyson har blitt eldre. Det er omtrent å umulig å finne én eneste forskjell mellom hvordan skuespillerinnen så ut i 1999 og i dag – bortsett fra at hun har latt håret gro!

VAKKER: Alyson stråler minst like mye i dag som hun gjorde i 'American Pie'-dagene. Foto: All Over Press
VAKKER: Alyson stråler minst like mye i dag som hun gjorde i 'American Pie'-dagene. Foto: All Over Press Vis mer
FAMILIETID: Alyson blir svært ofte sett ute på tur med ektemannen Alexis og deres to døtre. Foto: All Over Press
FAMILIETID: Alyson blir svært ofte sett ute på tur med ektemannen Alexis og deres to døtre. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Siden «How I Met Your Mother» konkluderte har Alyson valgt å fokusere på familien; sine to barn Satyana Marie og Keeva Jane, og ektemannen Alexis Denisof (49) som hun møtte på settet under innspillingen av TV-serien «Buffy». De to har vært gift siden 2003.

I fjor ble 41-åringen spurt av Womens Health hva paret gjør for å holde på romansen:

– Nå som vi foreldre er barna våre hele verden for oss, og vi ville ikke hatt det på noen annen måte. [...] Men vi prøver å få til en «datenight» en gang i uken og vi er ganske flinke på det, om det så bare er noe veldig enkelt, sa stjernen den gang.


LES OGSÅ: Se TV-stjernens søte familiebilder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.