ALVORLIG SYK: Nansy Rostad (til høyre) ble alvorlig syk under innspillingen av «Charterfeber» på den greske ferieøya Kos. - Jeg ble så dårlig. Jeg måtte ligge inne med feber og elendighet. Lisbeth måtte gjøre flere ting alene. Jeg måtte bare li Foto: Anders Myhren / Seher.no
ALVORLIG SYK: Nansy Rostad (til høyre) ble alvorlig syk under innspillingen av «Charterfeber» på den greske ferieøya Kos. - Jeg ble så dårlig. Jeg måtte ligge inne med feber og elendighet. Lisbeth måtte gjøre flere ting alene. Jeg måtte bare li Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Alvorlig syk under «Charter»-innspilling

- Legen fortalte meg at det ikke var noen bedring, forteller Nansy fra TV3s Charterfeber.

Publisert
SEHER.NO: Mandag er det premiere på nysesong av TV3s populære dokusåpe «Charterfeber», denne gangen fra den greske ferieøya Kos. Blant de faste deltagerne som nok en gang skal slå ut håret i varmen er de to bingovenninnene Nansy Rostad (58) og Lisbeth Meisler (48).

Men for en av dem ble innspillingen i på sensommeren i fjor alt annet enn en vitamininnsprøytning.

- Turen var så deilig. Grekerne er så mye koseligere enn spanjolene så vi koste oss veldig. Dessverre gikk det bare 3-4 dager før jeg ble syk og måtte holde meg innendørs, forteller Nansy Rostad til Seher.no.

Nansy forteller at hun først trodde det dreide seg om en vanlig forkjølelse som følge av luftanlegget på hotellrommet, men at hun ble i stadig dårligere form under oppholdet på Kos.

- Jeg ble så dårlig. Jeg måtte ligge inne med feber og elendighet. Lisbeth måtte gjøre flere ting alene. Jeg måtte bare ligge inne og få masse medisiner.

Vel hjemme i Norge ble formen enda dårligere, og Nansy oppsøkte lege og ba om innleggelse på sykehus.

- Fordi legene trodde jeg hadde svineinfluensa ville de ikke legge meg inn. Jeg ble liggende tre dager hjemme i en tåkeverden og husker ingenting. Et av barna mine fikk etter hvert kjørt meg til sykehus, men jeg husker heller ingen ting av det, forteller Nansy.

«Charter»-stjernen ble liggende på sykehus i lang tid, og fikk konstatert dobbeltsidig lungebetennelse. På et tidspunkt gikk det så ille at Nansy fryktet for sitt eget liv.

- Jeg var veldig syk. Legen fortalte meg at det ikke var noen bedring på prøvene, da ble jeg bekymret. Jeg spurte om det var noe lys i tunnelen i det hele tatt. Da ble legen ble veldig lei seg og fortalte at det kom til å gå bra, men at det ville ta lang tid, forteller Nansy åpenhjertig til Seher.no.
 
Som følge av sykdommen ble bingo-vertinnen sykmeldt i ni måneder, og ble bedt om å stumpe røyken.

- Jeg røyka så mye at det var helt ille, og sa også under turen at jeg aldri skulle slutte å røyke. Men da legene ba meg om å slutte, stumpet jeg røyken etter 45 år. Nå har jeg vært røykfri i 13 måneder, og jeg savner det ikke.

Nå er Nansy tilbake i bingo-jobben sammen med «Charter»-venninen Lisbeth, og er ifølge henne selv helt frisk etter en lang sykdomsperiode.

- Jeg føler meg i fin form nå. Jeg har litt problemer med å gå opp trappene på jobb, men det er det mange andre som har også, forteller Nansy til Seher.no.
 
«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdager klokka 20.30
.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]r.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Stumpet røyken etter 45 år
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer