SYKMELDT: Deltageren var sykmeldt i over ett år, og slet også med depresjoner. Foto: NRK
SYKMELDT: Deltageren var sykmeldt i over ett år, og slet også med depresjoner. Foto: NRK Vis mer

Alvorlig syk i ett år etter «Ingen grenser»

- Kroppen bare sa stopp og kollapset.

Publisert
SEHER.NO: Frode Bergquist (46) var en av deltagerne fra den første runden med NRK-suksessen «Ingen grenser». Men etter programmet var spilt inn, ble Bergquist så fysisk og psykisk syk at han var sykmeldt i et helt år.

- Tiden etter «Ingen grenser» har vært et smertehelvete. Jeg var på jobb i en måneds tid etter deltagelsen, og da var alt greit. Men så var det akkurat som som om noen slo av en bryter, og ryggen og kroppen bare sa stopp og kollapset. Kroppen var totalt utslitt, og jeg blie liggende og var sykmeldt i over ett år, sier han til VG.

Deltageren, som har amputert den høyre armen, viste seg som en av de deltagerne som var i best form på TV. Han forteller at han ikke ville ha takket ja til å delta igjen.

- Når man er sengeliggende og ute av stand til å røre seg i så lang tid, så blir det etter hvert ikke bare en fysisk sykdom, men også en psykisk belastning. Jeg fikk depresjoner. Men man holder det ofte for seg selv. Når man er så langt nede er det en rolle og et bilde av seg selv man ikke vil vise andre, og jeg ble en helt annen person enn den jeg egentlig er. Det var lenge jeg ikke klarte å gjøre noen ting som helst.

Bergquist forteller at han nå er tilbake i fast jobb, og at han har det bra.

- Fordelen med å lage sesong to er at man har lært veldig mye av sesong en, forteller Barbara Jahn, prosjektleder i NRK, til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg følte meg død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer