Shannen Doherty:

Alvorlig syk: - Må skrive avskjedsbrev

Kreftsyke Shannen Doherty (49) har allerede tenkt ut hvem som skal arve eiendelene hennes om hun dør.

ALVORLIG SYK: 1990-tallsstjernen Shannen Doherty har brystkreft med spredning. I et intervju med ELLE sier 49-åringen at hun skal skrive brev til sine etterlatte i tilfelle hun dør av kreften. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / NTB
ALVORLIG SYK: 1990-tallsstjernen Shannen Doherty har brystkreft med spredning. I et intervju med ELLE sier 49-åringen at hun skal skrive brev til sine etterlatte i tilfelle hun dør av kreften. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar ble det kjent at «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (49) hadde blitt rammet av kreft for andre gang. 49-åringen fikk påvist brystkreft for første gang i 2015, og ble friskmeldt før kreften kom tilbake - denne gang med spredning.

Det røpet hun i et intervju med «Good Morning America», hvor det kom fram at hun har brystkreft i fjerde stadium, som betyr at det er spredning til andre organer.

Siden den gang har skuespilleren flittig delt oppdateringer med sine 1,7 millioner følgere på Instagram, og i mars skrev hun åpenhjertig at hun kan ha tøffe dager hvor hun er svært deprimert.

Nå forteller Doherty mer om den alvorlige kreftsykdommen i et stort intervju med Elle. Der sier stjernen at hun prøver å sette pris på de små tingene i livet, som folk flest tar for gitt.

Avskjedsbrev

Likevel er livet hennes preget av alvor. 49-åringen har allerede tenkt over hvem som skal arve eiendelene hennes.

- Jeg har ikke satt meg ned for å skrive brev. Det er noe jeg må gjøre. Det er ting jeg trenger å fortelle moren min. Jeg vil at mannen min skal vite hva han har betydd for meg, sier Doherty åpenhjertig i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer