«Farmen kjendis»

Alvorlig skadet under tvekamp

Vidar Villa ble slått ut av «Farmen kjendis» rett før finaleuka. Tvekampen resulterte i flere alvorlige skader hos motstanderen.

UTE: Det ble en heftig kamp da Vidar Villa søndag måtte takke for seg i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Det ble en heftig kamp da Vidar Villa søndag måtte takke for seg i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk hardt for seg i søndagens tvekamp i «Farmen kjendis», da verken Erik Alfred Tesaker (40) eller andrekjempe Vidar Villa (30) ønsket å gi fra seg en plass i den kommende finaleuka.

De viste begge to styrke i bommen lenge, men etter en intens kamp om å få lagt fem hestesko i boksen, måtte den 30 år gamle artisten se seg slått av den ti år eldre oppfinneren.

Overfor Se og Hør sier den utslåtte deltakeren at kampen mot Tesaker er noe av det drøyeste han har gjort.

- Jeg har nok heller aldri gitt så mye før. Jeg holdt på å kaste opp i en halvtime etterpå, minnes han.

TØFF KONKURRANSE: Erik Alfred Tesaker og Vidar Villa møttes søndag til en heftig tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
TØFF KONKURRANSE: Erik Alfred Tesaker og Vidar Villa møttes søndag til en heftig tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- For nysgjerrig

Før valget av gren vurderte 30-åringen flere grener, og mente selv at kunnskap kanskje var den konkurransen hvor han ville ha hatt størst mulighet mot motstanderen.

Likevel tok nysgjerrigheten overhånd, og han endte med å utfordre Tesaker i bommen.

- Jeg kunne ikke «safe» med noe jeg mente jeg var god i, jeg var for interessert i bommen, forteller han, og fortsetter:

- Jeg tenkte at jeg er et hode høyere og har sikkert 20 kilo på ham, og at jeg derfor mest sannsynlig ville kunne ta ham på styrkebiten, men at hvis det var utholdenhet som var avgjørende ville han ta meg.

Alvorlige skader

I starten av kampen fikk Vidar Villa god selvtillit, og følte at han fikk en god start.

- LÅSTE SEG: Vidar så for seg å kunne slå motstanderen på styrke, men ikke utholdenhet. Det skulle vise seg å bli avgjørende. Foto: Alex Iversen / TV 2
- LÅSTE SEG: Vidar så for seg å kunne slå motstanderen på styrke, men ikke utholdenhet. Det skulle vise seg å bli avgjørende. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tenkte at dette kan jeg klare, men så låste han seg så jeg kom ingen vei. Da begynte det å gå opp for meg at jeg sleit litt.

Og etter intense runder måtte han altså se seg slått.

- Det så veldig brutalt ut, skadet du deg under kampen?

- Nei, det gjorde jeg ikke, men jeg var full av blåmerker dagen etter. Hele brystet mitt var blått, svarer han.

Tesaker derimot fikk hard medfart i konkurransen. Han forteller til Se og Hør at det hele var veldig brutalt.

- Jeg endte opp med to brukne ribbein, en avrevet muskel i foten og strekk i ryggen, avslører han, og fortsetter:

- Neste dag våknet jeg opp med en betennelse i brystkassen, kostokondritt, som satt i fire-fem måneder, forteller han.

GA ALT: Vidar Villa røyk søndag kveld, men ga seg ikke uten kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Vidar Villa røyk søndag kveld, men ga seg ikke uten kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Etter kampen ble han «stiv og klumpete» og mistet nesten pusten. 40-åringen forteller at han fikk legesjekk for å utelukke brudd i ryggen, og at han ikke fikk sove om natten på grunn av smerter.

Først da han kom hjem skjønte han alvoret av skadene han hadde pådratt seg, og fikk gjennomført en grundig sjekk hos legen.

- Jeg er helt fin i dag, og ville gjort det samme igjen. Det var fantastisk moro!

Ifølge NHI er kostokondritt en selvbegrensende tilstand der det foreligger betennelse i flere av de bruskete overgangene mellom ribbena og brystbeinet.

SKADET: Erik Alfred Tesaker pådro seg flere skader under søndagens kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
SKADET: Erik Alfred Tesaker pådro seg flere skader under søndagens kamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Aldri mål om å vinne

At Vidar Ville søndag måtte forlate Gjedtjernet gård betyr at han blir slått ut rett før finaleuka setter fart. Om bare ei uke blir vinneren av sesongen kåret, men for 30-åringen var aldri målet å vinne.

- Jeg hadde jo gleda meg til den uka, det å få konkurrert litt, så det synes jeg det er kjipt å gå glipp av, det var jo så nære også, innrømmer han, før han skyter inn:

- Men jeg hadde aldri som mål å vinne da jeg ble med, faktisk. Det var ikke noe jeg tenkte da jeg ble med, jeg ble bare med for opplevelsen, og opplevelse har jeg fått.

- Du virker utad som en veldig positiv person. Hva sleit du mest med på gården?

- Det at man aldri fikk være alene. Det fantes ikke egentid, og det er noe jeg liker å ha muligheten til. Jeg trives med andre mennesker, altså, men det å være oppå så mange hele døgnet, det var nok det vanskeligste.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

Rett på jobb

Artisten trivdes svært godt på gården, og har fått den opplevelsen han var ute etter. Hjemme ventet imidlertid en hektisk hverdag han hadde fått en bitte liten pause fra.

- Det var veldig rart å bare komme hjem og kunne slå på krana og få varmt vann. Det var noe jeg satte pris på lenge etter at jeg kom hjem. Ellers rakk jeg ikke kjenne så veldig på det for jeg ble kasta rett ut i en sommerturné bare noen dager etter at jeg kom hjem.

Se og Hør har ikke lykkes komme i kontakt med presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, i forbindelse med skadene under tvekampen.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

LES OGSÅ: Måtte til psykolog etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer