Alvorlig skadet i jetski-ulykke

Popstjernen måtte fraktes til sykehus i hui og hast.

POPULÆR: Sean Kingston har de siste årene gjort stor suksess som popartist. Her opptrer han sammen med artist-kollega Justin Bieber (t.v.) under en konsert. Foto: All Over Press
POPULÆR: Sean Kingston har de siste årene gjort stor suksess som popartist. Her opptrer han sammen med artist-kollega Justin Bieber (t.v.) under en konsert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Sean Kingston - best kjent for sangen «Beautiful Girls» - ble søndag kveld fraktet til sykehus i ambulanse, etter en jetski-ulykke på vannet.

Ifølge nettsiden TMZ.com, var Kingston sammen med en venninne, da de krasjet inn i en bro utenfor Miami Beach i Florida.

Paret skal ha blitt reddet fra vannet av et øyenvitne.

Kingston skal ha ifølge nettsiden ha fått alvorlige skader etter ulykken, men foreløpig er det ikke kjent om han vil få varige mén.

En talsmann for Sean Kingston bekrefter ulykken.

- Sean Kingston har vært innblandet i en ulykke i dag. Utover det har vi ingen opplysninger. Både han og hans familie takker alle for deres gode ønsker, sier talsmannen til TMZ.

Ifølge nettsiden foreligger det ingen mistanke om at alkohol skal ha vært involvert før ulykken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   X Factor-Annsofi i motorsykkelulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer