Alvorlig lungesyk

- Hvis jeg ikke hadde babyen og Howard, hadde jeg ikke vært her nå, innrømmer en svært syk Anna Nicole Smith.

STRESS: Trolig er det alt kaoset rundt blondinen som har ført til den svekkede helsa hennes. Foto: STELLA PICTURES
STRESS: Trolig er det alt kaoset rundt blondinen som har ført til den svekkede helsa hennes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Playboy-modellen og sagnomsuste Anna Nicole Smith ble i natt innlagt på et sykehus på Bahamas. Innleggelsen skjedde i all hast.

Skandale-modellen har blitt rammet av en akutt lungebetennelse, skriver svenske Aftonbladet!

LES OGSÅ: Smiths eks hevder hun jukse-farget babyens hår!

I skrivende stund ligger blondinen på det samme sykehuset der hun mistet sin 20 år gamle sønn Daniel, og fødte datteren Dannielynn for kort tid siden.

- Hun har fått lungebetennelse, bekrefter advokaten Wayne Munroe. - Vi har hatt et brått væromslag her nede, sier han, og viser til Bahamas, som Smith for tiden er bosatt på.

I slutten av oktober ble det kjent at hun trues med å bli kastet ut av idylliske Bahamas, at hennes mor hevder at Daniel ble drept - og at hennes eks hevder at lille Dannielynn er hans.

- Jeg forstår ikke hvorfor folk sparker meg når jeg er nede, forteller Smith i et eksklusivt intervju med tv-kanalen Entertainment Tonight.

- Ingen kjenner oss, sier hun, og sikter til henne og kjæresten Howard K. Stern - som hun hevder er faren til baby Dannielynn.

- Hvis jeg ikke hadde babyen og Howard, hadde jeg ikke vært her nå, innrømmer hun.

- Jeg skulle ønske Gud hadde tatt meg i stedet, forteller hun om det tragiske tapet av sønnen, som døde av en skremmende blanding metadon og piller på sykehuset.

LES OGSÅ: - Du var min klippe, fortalte Smith i Daniels begravelse.

Intervjuet med den svært deprimerte og fortvilte modellen vil bli sendt på kanalen torsdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer