STRESS: Trolig er det alt kaoset rundt blondinen som har ført til den svekkede helsa hennes. Foto: STELLA PICTURES
STRESS: Trolig er det alt kaoset rundt blondinen som har ført til den svekkede helsa hennes. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Alvorlig lungesyk

- Hvis jeg ikke hadde babyen og Howard, hadde jeg ikke vært her nå, innrømmer en svært syk Anna Nicole Smith.

SEHER.NO: Playboy-modellen og sagnomsuste Anna Nicole Smith ble i natt innlagt på et sykehus på Bahamas. Innleggelsen skjedde i all hast.

Skandale-modellen har blitt rammet av en akutt lungebetennelse, skriver svenske Aftonbladet!

LES OGSÅ: Smiths eks hevder hun jukse-farget babyens hår!

I skrivende stund ligger blondinen på det samme sykehuset der hun mistet sin 20 år gamle sønn Daniel, og fødte datteren Dannielynn for kort tid siden.

- Hun har fått lungebetennelse, bekrefter advokaten Wayne Munroe. - Vi har hatt et brått væromslag her nede, sier han, og viser til Bahamas, som Smith for tiden er bosatt på.

I slutten av oktober ble det kjent at hun trues med å bli kastet ut av idylliske Bahamas, at hennes mor hevder at Daniel ble drept - og at hennes eks hevder at lille Dannielynn er hans.

- Jeg forstår ikke hvorfor folk sparker meg når jeg er nede, forteller Smith i et eksklusivt intervju med tv-kanalen Entertainment Tonight.

- Ingen kjenner oss, sier hun, og sikter til henne og kjæresten Howard K. Stern - som hun hevder er faren til baby Dannielynn.

- Hvis jeg ikke hadde babyen og Howard, hadde jeg ikke vært her nå, innrømmer hun.

- Jeg skulle ønske Gud hadde tatt meg i stedet, forteller hun om det tragiske tapet av sønnen, som døde av en skremmende blanding metadon og piller på sykehuset.

LES OGSÅ: - Du var min klippe, fortalte Smith i Daniels begravelse.

Intervjuet med den svært deprimerte og fortvilte modellen vil bli sendt på kanalen torsdag kveld.