Anette Hoff:

- Altfor mange prøver å se yngre ut enn det de er

Anette Hoff vil ikke behandle ansiktet med Botox.

ELDRE PÅ TV: Anette Hoff spilte en av hovedrollene i «Hotel Cæsar» i nesten 20 år. Her er hun på «Birkebeinerne»-premieren i Oslo i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ELDRE PÅ TV: Anette Hoff spilte en av hovedrollene i «Hotel Cæsar» i nesten 20 år. Her er hun på «Birkebeinerne»-premieren i Oslo i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den siste dagen i mars kom nyheten om at TV 2 avstår fra å bestille en ny sesong av den dramaserien «Hotel Cæsar».

TV 2 kaller produksjonsstoppen en pause, men skuespiller Anette Hoff (55) anser Norges lengstlevende såpeserie som et avsluttet kapittel i karrieren sin.

I nesten 20 år har hun spilt rollen som Juni Anker-Hansen, en rollefigur som til tider har skapt kontrovers blant seerne - kanskje særlig i den perioden Juni var alkoholiker.

Imidlertid er det ikke bare rollen som har vært krevende for Anette Hoff. Hun debuterte i «Hotel Cæsar» som 37-åring, og i midten av mai fyller hun 56 år. Det å se seg selv eldes på TV, har ikke alltid vært så enkelt.

- Man har et slags offentlig forfall. Utseende og kroppen forandrer seg jo på nesten 20 år. Vi har ikke ressurser til kunstlys, så det har vært mange brutale bilder av meg på fjernsynsskjermen, sier hun til Dagbladet Pluss.

- Skal ikke juge seg fra å bli eldre

Kanskje spesielt i Hollywood, men også i underholdningsbransjen for øvrig, er det et ekstra press når det kommer til utseende og aldring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer