Alexandra Joner om bruddet:

- Alt var kaos

Den «Skal vi danse»-aktuelle artisten avslører at hun omsider er på utkikk etter å finne den store kjærligheten på ny.

TØFF TID: «Skal vi danse»-klare Alexandra Joner legger ikke skjul på at hun gleder seg til å få annet å tenke på enn bruddet med Runar Vatne i høst. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
TØFF TID: «Skal vi danse»-klare Alexandra Joner legger ikke skjul på at hun gleder seg til å få annet å tenke på enn bruddet med Runar Vatne i høst. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert

Helt på tampen av mars kom nyheten om at artist og influenser Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde valgt å gå fra hverandre, etter ti år som kjærester.

«Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par. Det ble slutt for over en måned siden. Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», skrev hun på Instagram den gang.

- Mentalt fantastisk

Tirsdag ble det kjent at Joner er én av de 12 nye deltakerne i høstens «Skal vi danse» på TV 2, som har premiere 26. august. Overfor Se og Hør legger ikke den som oftest alltid blide artisten skjul på at hun har lagt bak seg noen svært tunge måneder.

- Jeg er veldig glad for at dette ble et sånt koselig høstprosjekt. At jeg har noe å glede meg til nå i høst ... Det er litt mentalt fantastisk for meg skal jeg innrømme, forteller hun.

I juni var Joner, sammen med Helle Nordby (28), gjest i podkasten «G-punktet», som ledes av Iselin Guttormsen (36). Der delte begge åpent om hvordan det har vært å stå i et brudd.

- Følelsen av å sitte i det og ikke ha lyst til å gjøre noe, er jo ikke meg. Alle som kjenner meg vet jo at jeg alltid er glad, har masse energi og liker å gjøre masse ting. For første gang i hele mitt liv var jeg ikke hypp på å gjøre noen ting, jeg sto opp og tenkte: «Fuck det her» og ville bare bli i senga hele dagen, ikke gjøre noe eller møte noen, sa hun den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer