«Skal vi danse»:

- Alt svartnet for meg

Thomas Alsgaard røper hemmelighet.

STØTTE: Hadde ikke dansepartner Lund pratet med Alsgaard under valsen, kunne situasjonen blitt enda verre, sier Alsgaard til Dagbladet. Foto: Espen Solli / TV 2
STØTTE: Hadde ikke dansepartner Lund pratet med Alsgaard under valsen, kunne situasjonen blitt enda verre, sier Alsgaard til Dagbladet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere skiproffen Thomas Alsgaard (48) er i høst å se på TV 2 i «Skal vi danse», der han briljerer på parketten sammen med dansepartner Rikke Lund. Han har blitt spurt flere ganger, men takket endelig ja - til fansens store glede.

Lørdag skal han vise sine ferdigheter i en paso doble på direkten. Forhåpentligvis går det bedre enn forrige gang, da han og partneren danset en wienervals.

Overfor Dagbladet kan den tidligere skistjernen nemlig røpe at ting ikke gikk helt som planlagt under direktesendingen.

Fikk blackout

- Jeg husker ikke noe fra den dansen. Jeg har helt blackout, sier han til avisen, og fortsetter:

- Dette er en arena jeg har fryktet hele livet, og alt svartnet for meg da vi entret parketten. Heldigvis har jeg verdens beste dansepartner som oppdaget det raskt, og hun fikk pratet meg gjennom det.

Dommerne ga paret kritikk på at de nettopp hadde pratet sammen under dansen, noe de mente ikke passet seg.

- Men om hun ikke hadde snakket til meg, hadde vi stått der ennå. Jeg har en del utfordringer knyttet til angst, fremmede mennesker og nye miljøer. Og når man da skal levere noe man ikke er helt komfortabel med, foran masse mennesker og kameraer … Jeg kan ikke forklare det, men det gikk helt i svart, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer