- Alt stoppet opp da jeg fikk barn

«Idol»-deltageren Maria Sandsdalen tok en tøff avgjørelse da sønnen kom til verden.

GIKK VIDERE: - Jeg fikk sønnen min da jeg var 23 år gammel, og måtte prioritere litt. Siden den tid har jeg fått jobbet med musikk, men det å satse skikkelig fikk vente til jeg var klar og til han var klar, sier Maria Sandsdalen, som i tirsdagens «I Foto: TV 2
GIKK VIDERE: - Jeg fikk sønnen min da jeg var 23 år gammel, og måtte prioritere litt. Siden den tid har jeg fått jobbet med musikk, men det å satse skikkelig fikk vente til jeg var klar og til han var klar, sier Maria Sandsdalen, som i tirsdagens «I Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: «Idol» har allerede rullet en stund på norske TV-skjermer, og tirsdag var turen kommet til Bergen, der flere håpefulle deltagere fikk prøve seg foran dommerpanelet, som i år består av Bertine Zetlitz, Hans Erik Dyvik Husby, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen.

En av dem var Maria Sandsdalen (27), som er en av fem «Idol»-deltagere som er en såkalt gullbillett-kandidat i høst. I tirsdagens program viste hun sine sangferdigheter i en vielse - med Bertine Zetlitz som granskende tilskuer lenger bak i kirken.

Etterpå ble hun belønnet - med nettopp en gullbillett til den neste «Idol»-runden i Oslo.


Den unge jenta allerede har rukket å samarbeide med etablerte artister som for eksempel Erik & Kriss. I tillegg har hun koret for blant andre Mira Craig og Admiral P. Men det var først for noen år siden at Maria virkelig fikk muligheten til å satse skikkelig på musikken.

- Musikk har vært en stor del av livet mitt så lenge jeg kan huske, jeg har alltid lagt massevis av krefter i det og vil ikke gjøre ting halvveis. Men alt stoppet opp da jeg fikk barn for nesten fire år siden, forteller 27-åringen til Seher.no.

Sandsdalen har vært sammen med sin brasilianske samboer i mellom seks og syv år. For fire år siden kom altså lille Adriano til verden. Dermed måtte hun gjøre et valg.

- Jeg fikk sønnen min da jeg var 23 år gammel, og måtte prioritere litt. Siden den tid har jeg fått jobbet med musikk, men det å satse skikkelig fikk vente til jeg var klar og til han var klar. Nå som han forstår ting litt bedre er jeg med for fullt igjen. Og da «Idol»-muligheten dukket opp, da tenkte jeg bare «Kjør på!» sier hun.

Selv synes hun ikke det er vanskelig å kombinere livet som mamma med musikken.

- Jeg tror at jo eldre man blir, jo lettere er det å gjøre ting uansett hva folk synes. Derfor valgte jeg også å prøve meg i «Idol». Og så har jeg et fint støtteapparat rundt meg som tar del i det livet jeg ønsker å leve, medgir Maria, som tidligere blant annet har vært å se i et annet TV 2-program, nemlig «Det store korslaget».

Tidligere tirsdag uttalte Maria til Seher.no at hun tenkte mest vielse, og ikke mye «Idol» da Bertine Zetlitz kom for å se henne i kirken.

- Å synge i et bryllup er vel noe av det mest høytidlige man kan gjøre. Jeg hadde sterkt fokus på det jeg skulle gjøre i vielsen, ville ikke gjøre feil, og tok det vel mest som en bonus dersom jeg skulle gå videre i «Idol», fortalte hun da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er overhodet ikke bestemt på forhånd