Louise Angelica og John Arne Riise:

- Alt som mangler er en baby eller to

Louise Angelica Riise legger ikke skjul på at hun kunne gjerne tenke seg et barn.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag kveld er det duket for siste episode av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne», som de siste månedene har gitt seere et innblikk i hverdagen til landets mest profilerte bloggere.

I episoden avslører Louise Angelica Riise (26) at hun gjerne kunne tenke seg et barn med den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (36).

Paret har allerede to hunder i huset, men bloggeren er tydelig overfor ektemannen at noe mangler i livene deres.

Savner barn

- Jeg føler at brikkene faller på plass nå som John Arne er hjemme. Nå har vi dette huset, som ikke bare er mitt prosjekt, men vårt. Nå skal vi på en måte gjøre det til vårt hjem, sier hun og fortsetter:

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sier Louise Angelica ærlig til kameraet.

Dette er ikke første gang hun er åpen om det hun føler mangler i livet sitt. I fjor fortalte hun til Seoghør.no at det ikke er uaktuelt for den kjente duoen å slå seg til ro med noen små.

LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. For tiden bor de i Ålesund hvor Louise har startet egen butikk. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. For tiden bor de i Ålesund hvor Louise har startet egen butikk. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

- For nå vil jeg veldig gjerne ha barn, og John Arne vil ha barn, og vi snakker veldig mye om det, så kroppen er veldig innstilt på at det er det vi vil. Men det er klart, da... går det ikke helt etter planen, sa hun.

Louise Angelica har ingen barn fra før, mens ektemannen har de tre barna Ariana (15), Patrick (5) og Emma (7).

- Jeg har mye å ta igjen som pappa. For alle tre. Dette gjelder både Ariana, Emma og Patrik. Jeg elsker barna mine, det må ingen tvile på, og de vet at jeg kommer til å stille opp for dem mer i framtiden, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Riise-paret torsdag ettermiddag.

I forbindelse med lansering av ny "Bloggerne"-sesong, intervjues Louise Angelica og John Arne Riise om barn. Vis mer

Flyttet til Ålesund

John Arne og Louise Angelica har vært mye på flyttefot de siste årene. De bodde i en periode på både Kypros og i India.

Paret flyttet deretter hjem til Ålesund, der planen var at Riise skulle satse videre på fotballen. Det gikk imidlertid ikke helt etter planen. I fjor ble det nemlig kjent at John-Arne ga opp fotballkarrièren med umiddelbar virkning.

- Det skjer nå, i dag, midt i sesongen, Det blir ikke flere kamper eller treninger for meg, skrev John Arne på bloggen sin den gang.

Årsaken var at Riise hadde slitt med motivasjonen foran den forestående sesongen. Han gjorde imidlertid comeback for indiske Chennaiyin, men valgte forrige uke å legge fotballskoene på hylla nok en gang.

LES OGSÅ: John Arne Riise tar til tårene når han tar farvel med kona

LYKKELIG GIFT: I slutten av mai kan Louise Angelica og John Arne Riise feire sin tredje bryllupsdag. Her er de på «Bloggerne»-lansering i mars. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
LYKKELIG GIFT: I slutten av mai kan Louise Angelica og John Arne Riise feire sin tredje bryllupsdag. Her er de på «Bloggerne»-lansering i mars. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer