Alt skal vekk!

Nå er det slutt på lange kvelder ved bongotrommene for Whitney Houston...

GJELDSKRISE: Den harde festinga med Bobby Brown har gitt Whitney store problemer. Nå har både ekteskapet og den tidligere sang-millionærens økonomi havarert. Foto: All Over Press
GJELDSKRISE: Den harde festinga med Bobby Brown har gitt Whitney store problemer. Nå har både ekteskapet og den tidligere sang-millionærens økonomi havarert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gamle minner til salgs!

Se bildene fra Whitney-auksjonen  i vår bildespesial!

SEHER.NO:  Alt fra bongotrommer til designerklær, en sauna og et piano var blant suvenirene fansen kunne sikre seg da lagerhuset Irvington i New Jersey tvangssolgte eiendelene hennes til høystbydende.

LES OGSÅ: Greatest sale of all!

Det turbulente ekteskapet med Bobby Brown og store rusproblemer har gitt "I will always love you"-sangfuglen store problemer med å betale regningene sine.Tilsammen skyldte hun lagerhuset over 930 000 kroner.

Men ved å kvitte seg med merkesko Manolo Blahnik, jeans fra Dolce & Gabanna og til og med Houstons undertøy, håpet utleieren å få dekket inn deler av beløpet.

LES MER: Whitneys sjokk-comeback!

Etter skilsmissen fra Bobby Brown har Whitney gjort alt for å komme tilbake som artist, men sliter fortsatt med enorm gjeld.

I  november måtte hun selge huset sitt i Georgia, fordi hun skylder over seks millioner dollar i ubetalt skatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer