- Alt raste sammen

Mari Maurstad fant en kul i det ene brystet.

PUSTET LETTET UT: Det viste seg at det bare var en vanncyste. Foto: Monster / NRK
PUSTET LETTET UT: Det viste seg at det bare var en vanncyste. Foto: Monster / NRK Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Mari Maurstad (53), som nylig var aktuell i NRK-serien «Hvem tror du at du er?», forteller i et nytt intervju med bladet Se og Hør at hun var i ferd med å planlegge sin egen begravelse, etter at hun fant en kul i det ene brystet.

- Jeg sov ikke akkurat godt den natten. Først prøvde jeg å tenke rasjonelt, men angsten tok overhånd. Jeg ble helt fortvilet, alt raste sammen. Jeg så for meg sykehusinnleggelse, operasjoner, cellegift, jeg begynte til og med å tenke på alle mulige praktiske detaljer, som: «Hvem skal ta over på Nationaltheatret?» og «Skal Stinius spille i begravelsen?», sier hun til bladet.

53-åringen fikk raskt time til mammografi og ultralyd, og stjernen kunne noen timer senere puste lettet ut.

- De fant ut at det bare var en vanncyste, som legen tappet. Det tok to sekunder og var halvparten så vondt som en blodprøve. Herregud, jeg var så lettet at jeg begynte å gråte. Det var bare 14 timer jeg levde med den usikkerheten, men det var 14 lange timer, sier Maurstad til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg vokste opp i en familie med mye sorg