Alt om skattelistene

Her kan du lese alt om Se og Hørs dekning av skattelistene 2011.

Alt om skattelistene
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Prinsesse Märtha Louises formue har smuldret bort. Nå har hun bare smuler igjen. Les saken her.

Aylar Lie, Linni Meister, Lene Alexandra Øien og Helene Rask gjorde alle suksess som glamourmodeller for noen år siden. Lurer du på hvordan det er gått med de etter modellkarrieren tok slutt, finner du svaret her.

Det er flere kjendispar enn aldri før. Her kan du lese hva de tjener.

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen lever av å blogge. Lurer du på hvor mye hun og de andre profilerte bloggerne tjener, finner du svaret her.

Visste du at Fredrik Skavlan tjener mer enn de tre programlederne i "Nytt på nytt" til sammen? Les mer om hvor mye Skavlan tjener, og resten av gullrekka i TV 2 og NRK.

Værdamene i TV 2 og Statsmeterologene i NRK tjener godt. Her du lese om hva som regner inn på kontoene deres.

I sommer kåret Se og Hør de heteste single i Norge. Hvem det er, og hva de tjener kan du lese mer om her.

Atle Antonsen har grunn til å smile etter suksessen med "Dag", "Kong Curling" og "Nisser over skog og hei". Her kan du lese om hvorfor han ler hele veien til banken. Du finner også tallene for de andre profilerte komikerne i Kjendis-Norge.

"Skal vi danse?" og "Stjernekamp" kjemper om seere på hver sin kanal. Men hvem av deltagerne tjener mest? Svaret finner du her.

I 1993 var politikvinnen Anne Grete Eidsvig på åstedet da William Nygaard ble skutt. Da tjente hun 200 000 kroner i året. Nå har Kjell Inge Røkkes kone, og har en formue på nesten 200 mill. Les mer her.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer