Alt om skattelistene

Her kan du lese en oppsummering av Se og Hørs skattedekning.

SEOGHØR.NO: Natt til fredag ble årets skattelister sluppet, som viser inntekter, skatt og formue for 2012.

Blant Norges heteste kjendispar er det hotellkonge Petter Stordalen (50) og hans Gunhild (33) som troner på en soleklar førsteplass. Stordalen hadde i 2012 en inntekt på svimlende 88.281.132 kroner. Du kan se hele listen over kjendisparenes inntekt her.

På ni år har Märtha Louises private formue smuldret bort. I ligningsåret 2003 hadde prinsessen 27 millioner kroner på bok. I år er alt borte. Mer om det kan du lese her.

Blant talkshow-vertene var Fredrik Skavlan som vanlig på topp. Men brødrene Bård og Vegard Ylvisåker gjør det også godt. Hva de tjener, samt resten av landets talkshow-verter tjener, kan du se her.

Eyvind Hellstrøms inntekter har skutt i været etter at han sluttet som kokk på Bagatelle og satset på TV-karriere. Sjekk Hellstrøms inntekt her.

Denne høsten har «Stjernekamp» gjort det betydelig bedre enn i fjor, og har høyere seertall enn «Skal vi danse». Det er imidlertid TV 2-kjendisene som tjener best av de to gruppene. Forskjellen er riktignok ikke stor, og du kan lese om den her.

Årets sjokkbrudd her til lands var bruddet mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie. I 2012 var det tidligere paret fortsatt sammen, og skattelistene viser at Tone tjente mer enn Aksel i fjor. Det kan du lese om her.

Blant vinnerne av talentkonkurransene «Idol» og «The Voice», Jenny Langlo og Martin Halla, var det førstnevnte som gjorde mest suksess i 2012. Sjekk hvor mye vinnerne tjente her.