Eurovision:

Alt om Eurovision-finalen

Lørdag kveld er det endelig finale i årets Eurovision, hvor Tix og «Fallen Angel» representerer Norge. Se og Hør følger sendingen direkte.

FINALE: Tix skal i ilden i Rotterdam med låta "Fallen Angel". Vi følger Eurovision-finalen i Nederland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ROTTERDAM / OSLO (Se og Hør): Endelig er kvelden her, og vinneren av årets Eurovision Song Contest skal kåres.

Vår egen Andreas «Tix» Haukeland (28) ligger per nå på en 14. plass i forkant av kveldens finale, ifølge Eurovisionworld. Øverst på lista troner storfavorittene Italia, Frankrike og Malta, som alle har bidrag som har fått mye oppmerksomhet i årets Eurovision.

Nordmannen sier han ikke er nervøs før det store showet.

– Jeg føler meg veldig rolig. Jeg skal kose meg i dag, sier Tix bare timer før han skal fremføre «Fallen Angel» i Eurovision-finalen i Rotterdam.

– Jeg tror jeg må forbedere en liten takketale, uansett hvordan det går, og tenke litt på ordene mine, sier han til NTB.

Etter opptredenen rykket nordmannen opp fem plasser på oddsen hos nevnte Eurovisionworld. Etter siste låt sank han imidlertid to plasser igjen, og ligger nå på en ellevteplass.

Se og Hør møtte Haukeland i presserommet like etter opptredenen, og artisten er strålende fornøyd med egen innsats.

- Det låt akkurat som det skulle, og det er ingen ting jeg føler jeg skulle gjort annerledes. Nå skal jeg gjøre det jeg kan best, bære hele festen i green room, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer