- Alt jeg vil er å lage barn

MTV-stjernen avslører alt på rød løper.

HAR TRUA: - Hvis jeg bare går vekk fra utseendet og fokuserer på personligheten - da vil jeg etter hvert finne den rette, mener Nicole «Snooki» Polizzi. Foto: Stella Pictures
HAR TRUA: - Hvis jeg bare går vekk fra utseendet og fokuserer på personligheten - da vil jeg etter hvert finne den rette, mener Nicole «Snooki» Polizzi. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Jersey Shore»-partyjenta Nicole «Snooki» Polizzi (22) føler omsider at hun er klar for å slå seg til ro. Det avslørte hun til et fulltallig pressekorps under MTV Movie Awards mandag.

- Helt ærlig, jeg vil spare meg opp penger slik at jeg kan kjøpe meg et hus, få en familie og lage barn! Det er alt jeg vil, sier reality-stjernen ifølge US Magazine.

Så langt har derimot ikke 22-åringen funnet en ideell partner, innrømmer hun. Tidligere denne våren ble det slutt mellom henne og Emilio Massella etter bare noen måneder sammen.

- Jeg fant ikke ekte kjærlighet. Finner jeg den mannen, vil jeg behandle ham som gull. Men jeg har ikke funnet ham ennå, forteller hun til nettstedet.

Hvordan drømmetypen ser ut, det vil ikke MTV-stjernen si så mye om.

- Hvis jeg bare går vekk fra utseendet og fokuserer på personligheten - da vil jeg etter hvert finne den rette, tror Nicole «Snooki» Polizzi.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sandra Bullock klinte til med Scarlett