LATTERKRAMPE: - Jeg tror ikke mine egne øyne. Det er bekymringsverdig å spise all den dritten de holder på med, sier Eyvind Hellstrøm og får latterkrampe. Foto: TV 3
LATTERKRAMPE: - Jeg tror ikke mine egne øyne. Det er bekymringsverdig å spise all den dritten de holder på med, sier Eyvind Hellstrøm og får latterkrampe. Foto: TV 3 Vis mer

- Alt jeg ser er bare søppel

Eyvind Hellstrøm trodde ikke sine egne øyne da han åpnet døren til kjøkkenet, og fikk latterkrampe. Se video.

Publisert
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm er vant til tøffe tak både på norske restauranter og private hjem i sin populære TV-serie «Hellstrøm rydder opp».

Men når han torsdag besøker et studentkollektiv i Oslo, blir mateksperten så forskrekket at han ikke vet hvor han skal begynne oppryddingen.

- Alt jeg ser her er bare søppel, utbryter han når han får se det lille kjøkkenet som deles av de fire guttene Jardar Rike, Tormod Vold Mikkelesen, Stig Jonatahan Eikenaar Kjetså og Kristian Bakken.

Enda verre blir det når han får se guttenes ukentlige middagsliste, som for en av dem stort sett består av en rett bestående av kyllingfilet, spagetti og matfløte.

- Jeg tror ikke mine egne øyne. Det er bekymringsverdig å spise all den dritten de holder på med, sier Hellstrøm som til slutt blir så oppgitt at han bryter ut i latterkrampe.

De fire studentene sier til Hellstrøm at de er klar over at de spiser ensidig, men hevder det har blitt slik fordi de lever på et stramt matbudsjett.

Det argumentet faller for døve ører hos Hellstrøm.

- Den søpla dere holder på med nå gir dere ingenting, sier han bestemt.


«Hellstrøm rydder opp hjemme» ser du på TV3 torsdager klokken 20.00. Se stor TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke om jeg er rett mann for dette

[obj:media:10089]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer