- Alt jeg kunne se var bein

Moren fikk sjokk, stjernen syntes hun så ekkel ut.

BARE BEIN: Mila Kunis ga moren vektsjokk og mente selv hun kun så bein etter filmslankingen. Foto: Stella Pictures
BARE BEIN: Mila Kunis ga moren vektsjokk og mente selv hun kun så bein etter filmslankingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Filmen «The Black Swan» har ennå ikke hatt premiere, men overskriftene rundt filmen har allerede vært mange. Flere av dem har dreiet seg om vektpresset skuespillerene måtte gjennom.

Regissør Darren Aronofsky spurte Natalie Portman før innspillingen startet om hvor mange kilo hun kunne gå ned før hun ble syk.

Den fra før syltynne stjernen tok spørsmålet seriøst og raste videre ned i vekt, noe som sjokkerte mange.

Nå snakker medspiller Mila Kunis ut om vekttapet hun måtte gjennom før hun spilte i filmen. Også hun måtte ned ti kilo, det samme som Portman. Og slankingen fikk hennes egen mor til å gå av skaftet i sjokk.

- Moren min freaket helt ut og alle fikk panikk. Hun sa til meg: «Du må love meg at dette ikke kommer til å påvirke deg». Jeg svarte at jeg lovte, men at det kan ta litt tid for meg å synes det er greit med å ha litt mer fett på kroppen min, sier hun ifølge FitPerez.com.

Til slutt stoppet vekten til Kunis på 43 kilo. Det var ikke skuespilleren svært fornøyd med, og ble glad da hun kunne legge på seg igjen.

- Jeg skjønner nå at hele industrien er helt skakkjørt, fordi da jeg veide 43 kilo, kunne jeg se meg selv i speilet og tenke: «Herregud». Jeg hadde ingen former, ingen pupper, alt man kunne se var bein. Jeg tenkte at jeg så kjempeekkel ut. Men på bilder og film så det nydelig ut.

Det tok ikke lang tid før skuespillerstjernen var tilbake i normalvekt igjen.

- Det tok med fem måneder å gå ned ti kilo, men det tok meg bare fem dager til å legge på meg alt igjen.

«Vi er glad hun la på seg kiloene igjen. Det der er alt for tynt», skriver bloggeren Perez Hilton.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvor mange kilo kan du gå ned uten å bli syk?