Tristan Thompson:

- Alt jeg kan si er unnskyld

Basketspilleren bryter stillheten.

I SORG: Tristan Thompson mistet moren sin i januar. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB
I SORG: Tristan Thompson mistet moren sin i januar. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var 5. januar at basketballspiller Tristan Thompson (31) mistet moren sin Andrea Thompson. Hun gikk brått bort i sitt eget hjem, etter det som skal ha vært et hjerteinfarkt.

31-åringen har i flere år vært i et et av og på-forhold med Khloe Kardashian (38). Flere fra Kardashian-slekten har delt bilder og minnesord om Andrea Thompson i sosiale medier.

Thompson har derimot vært stille, inntil nå.

Mandag deler nemlig Tristan Thompson et emosjonelt Instagram-innlegg der han hyller moren sin, én måned etter at hun døde.

- Kjæreste mamma i himmelen, det har gått én måned siden du gikk bort. Jeg kan ikke tro det, begynner Thompson innlegget.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Min helt, du kjempet alle kampene du måtte og det var på tide for deg å dra hjem.

Videre beskriver han moren som sin «rollemodell, bestevenn og den sterkeste kvinnen han kjente».

31-åringen beklager også til moren, og sikter tilsynelatende til utroskapen som har foregått over de siste årene, mens han var i et forhold med Khloé Kardashian.

- Alt jeg kan si er unnskyld for alle de dumme valgene jeg har gjort i livet. Unnskyld for forlegenheten og smerten. Du oppdro meg bedre enn det jeg klarte å vise deg.

Han avslutter innlegget med et løfte om å gjøre henne stolt.

LES OGSÅ: - Kunne gjort stor skade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer