- Alt jeg kan drømme om

Det ble Vanessa som stakk av med jentenes favoritt, Johnny Depp.

SAMMEN: Depp og Paradis har vært sammen i åtte år. Nå blir det bryllup! Foto: AP
SAMMEN: Depp og Paradis har vært sammen i åtte år. Nå blir det bryllup! Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens mannfolk ergrer seg grønne over at "Lost"-baben Evangeline Lilly skal smis i Hymens lenker, er det nå mang en frøken som fortviler over at "Pirates of the Caribbean"-stjernen Johnny Depp (43) skal til alters med Vanessa Paradis (33).

Ifølge engelske Daily Express skal de to arrangere en liten seremoni hjemme i Sør-Frankrike neste sommer.

- Johnny og Vanessa planlegger å gifte seg neste sommer i villaen sin. Det blir et privat arrangement, forteller en kilde til avisa.

LES OGSÅ: Johnny elsker å kle seg i kvinneundertøy!

Det vakre paret har vært sammen i åtte år, og sammen har de datteren Lily-Rose (7) og sønnen Jack (4). Familien veksler mellom å bo i Los Angeles og Frankrike.

Dette er ikke første gangen "Depp'ern" planlegger bryllup. Han har vært forlovet med både skuespillerinnene Winona Ryder og Jennifer Grey - og var så vidt gift med musikeren Lori Anne Alison i 1983, skriver Contactmusic.

LES OGSÅ: Depp frykter han ender opp som "filmens Cliff Richard"

Johnny har i flere år vært motstander av ekteskap. - Hvis dere er sammen og elsker hverandre og er gode med hverandre, så er man jo gift, har han uttalt.

Vanessa, som er mest kjent for sangen "Joe le Taxi", avslørte nylig hvor spesielt forholdet mellom de to er: - Johnny er alt jeg kan drømme om. Ingen elsker som vi elsker. Han er en vakker person og en vakker far ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer