LYKKELIG: Jessica Simpson trives som småbarnsmor til Ace og Maxwell. Her koser hun seg med lille Ace (seks måneder). Foto: Instagram / Jessica Simpson
LYKKELIG: Jessica Simpson trives som småbarnsmor til Ace og Maxwell. Her koser hun seg med lille Ace (seks måneder). Foto: Instagram / Jessica SimpsonVis mer

- Alt jeg har lyst til er å kose på ham

Se Jessica Simpsons private bilder av sine to små hjerteknusere.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (33) og forloveden Eric Johnson (34) har lenge vært ansett som det perfekte kjæresteparet med den perfekte familien.

Nylig la Jessica ut en bildeserie på det sosiale nettstedet Instagram som absolutt begrunner familiens gode rykte.

33-åringen la ut bilder av seg selv og ektemannen, sin 20 måneder gamle datter Maxwell og sin seks måneder gamle sønn Ace.

Et av de søteste bildene var der lille Maxwell har stjelt et par av Jessicas støvletter.

- Alt jeg har lyst til er å kose på ham

«Rotet i mammas klesskap. Ikke hennes feil! Hun er for ung til å stjele ;)» skrev Jessica under bilde.

Et av de andre bildene viser Jessica kyssende på lille Ace.

«Ace har nådd det punktet der jeg er det irriterende kyssende moren. Alt jeg har lyst til er å kose på denne lille perfekte krabaten! Han er en drøm!» skrev Jessica.

Instagrambildene kommer kort tid etter at Jessica innrømmet i et intervju at hun har begynt å akseptere at kroppen har blitt slappere etter barnefødslene.

- For tre dager siden sto jeg naken foran speilet, noe jeg aldri gjør lenger, og tenkte:

«Dette skal skje! Jeg kommer til å klare dette!». Når man legger på seg 30 kilo, så er det vanskelig å tenke seg at ting aldri kommer til å være annerledes. Jeg sier ikke at ting ikke kommer til å være litt slappere, men det er ok, sier Simpson ifølge Daily Mail.

FORLOVET: Jessica er forlovet med kjæresten Eric Johnson. Her er forloveden sammen med barna Maxwell og Ace.
FORLOVET: Jessica er forlovet med kjæresten Eric Johnson. Her er forloveden sammen med barna Maxwell og Ace. Vis mer

I november 2010 forlovet Jessica Simpson seg med kjæresten Eric Johnson.

Nå er det gått mer enn tre år, og paret har ennå ikke giftet seg. Til Good Morning America forteller Simpson at paret faktisk ikke har satt noen bryllupsdato ennå.

- Vi har ingen bryllupsdato, men vi vet at vi ønsker å gifte oss i år. Vi trenger å bli et ektepar, sier Jessica ifølge Contactmusic.com.

Og stjernen har sin forklaring på hvorfor bryllupet foreløpig ennå ikke har blitt noe av.

- Jeg planlegger og planlegger, men så blir jeg alltid gravid. Det er sånt som skjer. Kanskje jeg burde gå tilbake til ungdomstiden min. Jeg var jomfru før jeg giftet meg første gangen (med Nick Lachey, red. anm.), så kanskje jeg burde gå tilbake og slutte med sex helt til Eric og jeg gir hverandre våre «ja».

SØT: Jessicas datter Maxwell begynner allerede å ta etter sin berømte mor.
SØT: Jessicas datter Maxwell begynner allerede å ta etter sin berømte mor. Vis mer

Eric og Jessica har datteren Maxwell (20 måneder) og sønnen Ace (6 måneder). Jessica var gift med Nick Lachey fra 2002 til 2006.

LES OGSÅ:    Tre år uten bryllupsdato