Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

- Alt jeg har drømt om og mer

Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen så etter hver sin leilighet. Nå har de endret mening.

RØPER NYHET: Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe Cohen har bodd i hver sin leilighet. Nå avslører hun i sosiale medier at de er på flyttefot. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
RØPER NYHET: Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe Cohen har bodd i hver sin leilighet. Nå avslører hun i sosiale medier at de er på flyttefot. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste par årene har det nesten vært umulig å vite hva som faktisk har vært ståa mellom det svenske influenserparet Bianca Ingrosso (26) og Phillipe Cohen (27). Duoen har nemlig gjort det slutt flere ganger, men funnet tilbake til hverandre hver gang.

Og nå kan det se ut til at de satser alt og ser for seg fremtiden sammen.

Frem til nå har de nemlig bodd i hver sin leilighet, og det har tilsynelatende ikke vært aktuelt å flytte sammen. Det har de dog endret på nå.

Boligkjøp

På Instagram-story avslører Ingrosso at paret tok det store steget i forholdet i begynnelsen av uken.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

«Og ja folkens. I begynnelsen av denne uken kjøpte vi vår absolutt største drømmeleilighet. Den er seriøst alt jeg har drømt om og mer», skriver hun til et bilde av de to.

Videre forteller 26-åringen at hun vil bo i den nye leiligheten for resten av livet, og oppdra parets kommende barn der.

SAMBOERE: Bianca avslører at hun og kjæresten har kjøpt seg leilighet. Foto: Skjermdump fra Instagram
SAMBOERE: Bianca avslører at hun og kjæresten har kjøpt seg leilighet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Følelsen i denne leiligheten er noe jeg aldri har følt før. Et så varmt, koselig og kjærlig hjem allerede. Jeg skal vise dere alt senere, men har så mange sommerfugler akkurat nå», fortsetter hun.

Endret mening

At paret nå skal flytte sammen kommer nok som en stor overraskelse på enkelte. Så sent som i begynnelsen av september ble det nemlig kjent at Ingrosso og kjæresten var på utkikk etter hver sin leilighet.

OVER IGJEN? Den svenske TV-stjernen Bianca Ingrosso og kjæresten Philippe har hatt et turbulent forhold. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

- Phillipe leter faktisk etter en egen leilighet og jeg etter min, og det handler bare om at akkurat nå får han ikke plass i min. Jeg kan faktisk ikke tømme garderoben min, sa Ingrosso, og la til at det også var en investering.

På spørsmål fra moren, artist og tv-profil Pernilla Wahlgren (53), om det ikke er bedre å bare kjøpe en større leilighet sammen, svarte hun:

- Jo, men jeg vet ikke om jeg vil flytte enda. Nå leter jeg bare for moro skyld. Han leter også, men vi vet ikke. Jeg er ikke så veldig for at man må bo sammen heller.

Nå skal hun altså ha endret mening, noe hun røper overfor sine 1,2 millioner følgere.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

LES OGSÅ: Slaktes for «blodig» bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer