«Farmen»:

- Alt i knas noen få dager før

TV 2 har besluttet å avlyse årets «Farmen»-finalefest.

INGEN FEST: Det blir ingen finalefest for årets «Farmen»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV2
INGEN FEST: Det blir ingen finalefest for årets «Farmen»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med seieren i årets «Farmen»-sesong. Og som alltid etter en finale - venter en finalefest.

Men nå har TV 2 besluttet å avlyse årets finalefest på grunn av coronasituasjonen:

- Vi skulle gjerne ha samlet alle til en storstilt finalefest for Farmen førstkommende søndag. Det hadde årets deltakere virkelig fortjent. Men med den smitte-situasjonen som er i Oslo nå så føler vi at det blir feil, og vi håper og tror at alle involverte har forståelse for denne avgjørelsen, skriver pressesjef i TV 2 i en epost til Se og Hør.

- Trist

Se og Hør tar kontakt med den utslåtte «Farmen»-deltakeren Grethe Enlid (50) for å høre hva hun tenker om TV 2s beslutning. Hun jobber selv i helsevesenet.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Det synes jeg er trist og restriksjonene som kom i dag tilsier at vi kan være opptil 100 stykker. Derfor er det er ingen grunn til avlysning slik jeg ser det, sier hun, og legger til:

- Jeg syns vi hadde fortjent å møte hverandre igjen!

Også Amalie Lund (23) har fått med seg nyheten om avlysningen:

- Det er veldig, veldig kjipt. Det er tre dager før finalen og jeg synes at de burde tenkt seg nøyere om. Nå har alle booket alt og alt er klart. Vi kunne heller minimert antall, eller hatt testing i døra eller noe sånt synes jeg. Denne festen er noe vi har ventet på så lenge, så går bare alt i knas noen få dager før, sier en skuffet 23-åring, før hun legger til:

FJERDEPLASS: Fire ble til tre i den aller siste konkurransen før finaledagen på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg skjønner at TV 2 velger å gjøre det, men jeg synes det er ganske kjipt overfor oss deltakerne.

Hvem som vinner «Farmen 2021» gjenstår å se, men at det blir enten Tonje Frigstad (21), Heidi Lereng (24) eller Daniel Engeli Godø (30) er i alle fall sikkert.

Frigstad og Lereng har vært inne på gården helt fra start, mens sistnevnte vant sidekonkurransen «Torpet» og kjempet seg dermed inn på «Farmen» på det viset.

Simon Tronstad Jacobsen endte opp med den sure fjerdeplassen, etter han tapte mot Lereng i siste del av en tredelt gårdskonkurranse.

LES OGSÅ: Solveig Kloppen røper ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer