- Alt har krympet ganske mye

Matthew McConaughey avslører at han får smerter av å være så tynn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Både Matthew McConaughey (43) og Jared Leto (40) har den siste tiden vakt oppsikt på grunn av sine drastiske forvandlinger til filmen «The Dallas Buyers Club», der begge spiller HIV-pasienter.  

Mens Leto hevder at han nesten ikke har spist på en måned, fastholder «The Lincoln Lawyer»-stjernen McConaughey at han har mistet vekten på relativt sunt vis.

- Jeg har fått midlene til å gå ned i vekt på en svært sunn måte. Jeg spiser fersk fisk. Jeg spiser bare små mengder, jeg sulter ikke, sier 43-åringen til The Daily Beast ifølge RadarOnline

Hollywood-stjernen har gått ned over 15 kilo, og selv om han ser langt fra kjernesunn ut, hevder han at han ikke lider under ekstremslankingen. 

- Jeg sover godt, og jeg spiser rene måltider som jeg lager til meg selv. Det er bare en øvelse i disiplin. Kroppen min har det fint, jeg tar vare på meg selv. Men alt har krympet ganske mye, forteller han.

McConaughey, som er kjent for veltrente rollefigurer i filmer som  «Fool's Gold», «We Are Marshall» og ikke minst «Magic Mike», innrømmer imidlertid at han føler seg annerledes enn før.

- Det har vært opplysende å forstå anatomien min. Jeg har ikke den styrken jeg pleide å ha. Nå har jeg heller vondt i kroppen, sier han i intervjuet.


Men på tross av smerter, som kan oppstå når knoklene har for lite «polstring», er han angivelig friskere enn noensinne. Den vordene trebarnsfaren understreker at han blir undersøkt av lege for ikke å risikere helsen sin.

- Den virkelige utfordringen er faktisk når man legger på seg igjen. Det er veldig lett å utvikle en form for diabetes om man ikke gjør det riktig. Man kan ikke bare begynne å spise cheeseburgere og iskrem. Da vil kroppen gå i sjokk og det vil ikke fungere, påpeker han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg med sønnen for første gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer