KLAR FOR USA: Kathrine Pehrsson er for tiden i USA, hvor hun skal ta testbilder for den amerikanske utgaven av herrebladet Playboy. - Jeg gleder meg, sa hun til Seher.no før avreisen i forrige uke. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLAR FOR USA: Kathrine Pehrsson er for tiden i USA, hvor hun skal ta testbilder for den amerikanske utgaven av herrebladet Playboy. - Jeg gleder meg, sa hun til Seher.no før avreisen i forrige uke. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Alt har gått utrolig fort

Nå venter en uke i luksus for norske Kathrine.

SEHER.NO: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson fikk i fjor mye oppmerksomhet da hun kastet alle klærne foran Slottet.

Og nå kan 25-åringen fra Asker snart komme til å kle seg naken på en ny "adelig" tomt - nemlig hjemme hos Playboy-kongen Hugh Hefner (82).

Pehrsson er for tiden i USA, hvor hun skal ta flere offisielle testbilder, som kan gjøre henne til Norges tredje forsidepike i det populære amerikanske herrebladet.

Og etter at fotoshooten er ferdig, er Kathrine - som prøvde seg som glamourmodell for første gang for to år siden - invitert på fest i det berømte Playboy-huset i Los Angeles.

- Alt har gått utrolig fort. Jeg ble oppdaget av en fotograf som heter Patrik Book. Han er speider for Playboy i Skandinavia. Og de ble så interessert at jeg nå skal over til Studio West, som er et av de beste fotostudioene de har i Los Angeles, sier Pehrsson entusiastisk til Seher.no.

Etter det Kathrine kjenner til, har fotografen planlagt å kle henne opp i Marilyn Monroe-stil på testbildene.

Forhåpentligvis blir denne kameraopplevelsen en hyggeligere opplevelse enn innspillingen av det nye TVNorge-programmet "Wipeout" i Argentina, hvor Kathrine ble tatt på fersken mens hun hadde sex med en mannlig deltaker i hotellkorridoren.

- Jeg oppdaget ikke kameraet før jeg så opp i taket da vi brøt opp for å gå og sove, sa Kathrine i forrige uke til Seher.no.

Tidligere har de norske kvinnene prydet Lillian Müller og Liv Lindeland prydet forsiden i amerikanske Playboy. Og tidligere i februar kunne Seher.no avsløre at også norskfødte Kristine Sjulstok (24) i mars skal til Playboy-huset for å vurderes av Hefner.

Dermed kan det bli et helnorskt møte på neste fest i bygningen som blant annet er kjent fra TV3-serien "Playboypikene".

Men Pehrsson avslører at hun opprinnelig takket nei til invitasjonen fra Playboy-sjefen.

- Først avfeide jeg det, men da jeg innså hva jeg hadde gjort, så sørget jeg for å bli bedt på nytt. Det er jo en mulighet som kanskje bare kommer en gang i livet. De festene er jo veldig berømte. Men jeg skal ikke inn i den beryktede "badegrotten" hans, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tiptelefon 93076767!

LES OGSÅ: -Vi så ikke videokameraet