Kate Moss og Mark Wahlberg:

- Alt handlet om ham

Supermodellen har ikke gode minner fra modelloppdraget.

JOBBET SAMMEN: Mark Wahlberg og Kate Moss avbildet sammen en stund etter Calvin Klein-jobben. Foto: Bei/ REX/ NTB
JOBBET SAMMEN: Mark Wahlberg og Kate Moss avbildet sammen en stund etter Calvin Klein-jobben. Foto: Bei/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig på 90-tallet ble Kate Moss (48) kjent som modell og gjennom samarbeidet med Calvin Klein fikk hun raskt status som moteikon.

I 1992, da den britiske skjønnheten bare var 18 år gammel, gjorde hun en undertøysreklame for Calvin Klein sammen med Hollywood-stjernen Mark Wahlberg (51).

Moss poserte toppløs på svarthvitt-bildene, og var presset tett inntil Wahlbergs kropp på flere av dem.

«Alt handlet om ham»

Den gang var «The Departed»-stjernen allerede berømt gjennom hip hop-gruppa «Marky Mark and the Funky Bunch», mens Moss fremdeles bare var en nybegynner i bransjen.

Nå avslører supermodellen at hun ikke har spesielt gode minner fra da hun og Wahlberg jobbet sammen.

- Han var veldig macho og alt handlet om ham. Han hadde et stort team rundt seg. Jeg var bare en modell, forteller 48-åringen i radioprogrammet «Desert Island Discs», ifølge People.

På spørsmål om Moss følte seg objektivisert, svarer hun følgende:

Kate Moss avbildet i flere sammenhenger med familie og på rød løper i forbindelse med at henne stiller i Playboy Video licensed from Splash Vis mer

- Ja, fullstendig. Og sårbar og redd. Jeg tror de spilte på sårbarheten min. Jeg var ganske ung og uskyldig, så det elsket Calvin.

Videre forklarer supermodellen at hun følte på en «alvorlig grad av angst» før reklamejobben - noe som resulterte i at en lege skrev ut Valium til henne.

- Jeg følte meg ikke bra før fotoshooten. Jeg klarte ikke å komme meg ut av sengen på en eller to uker, deler hun, ifølge nettstedet.

Kate Moss har tidligere fortalt til Vanity Fair at hun hadde et nervøst sammenbrudd da hun måtte jobbe med Wahlberg på Calvin Klein-kampanjen. For to år siden kommenterte han på selv på dette utsagnet.

- Jeg hadde egentlig aldri et problem med Kate, hadde jeg? Jeg tror kanskje jeg var litt røff i kantene. At jeg gjorde min egen greie. La oss si at jeg ikke var spesielt... snakkesalig. Men jeg har sett henne i etterkant og sagt hei. Jeg tror vi så hverandre på en konsert her og der, og da sa vi hei og utvekslet høflighetsfraser, sa han til The Guardian.

LES OGSÅ: Sharon Stone (64) kaster klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer