- Alt handler om ryggen

Claire Danes viste frem ryggen på Golden Globes.

FORFØRENDE: Claire Danes viste frem ryggen i en sexy kjole fra J. Mendel under prisutdelingen Golden Globe natt til mandag.  Foto: Stella Pictures
FORFØRENDE: Claire Danes viste frem ryggen i en sexy kjole fra J. Mendel under prisutdelingen Golden Globe natt til mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kvinnelige stjerner konkurrerer ofte om oppmerksomheten på den røde løperen og prøver å vekke oppsikt med dype utrigninger og høye kjolesplitter. Den største trenden blant kjendisene nå er å vise ryggen i svært åpne kjoler.

- Alt handler om ryggen, sa Claire Danes ifølge The Hollywood Reporter da hun gikk på den røde løperen under utdelingen av Golden Globe.

Under utdelingen av film- og tv-prisen natt til mandag var det flere store stjerner som dekket til brystene og heller eksponerte ryggen.

Heidi Klum så flott ut i en ferskenfarget kjole fra Calvin Klein. Også skuespiller Zooey Deschanel hadde valgt en åpen kjole fra Prada.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt med sjokk-kjole  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer