G-Eazy:

- Alt gjør vondt

Rapperen åpner seg om den vonde sorgen.

HJERTESKJÆRENDE: Rapperen G-Eazy delte et hjerteskjærende innlegg på sosiale medier. Foto: Shutterstock / NTB
HJERTESKJÆRENDE: Rapperen G-Eazy delte et hjerteskjærende innlegg på sosiale medier. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Denne høsten har vært tøff for den amerikanske rapperen Gerald Earl Gillum (32), bedre kjent som G-Eazy.

I midten av september ble det kjent at han hadde blitt arrestert etter å ha havnet i bråk på gaten i New York. Ifølge blant andre NBC News skal stjernen ha slått to personer i ansiktet utenfor et hotell.

G-Eazy var kvelden før til stede under MTV Video Music Awards, og ble arrestert mandag 13. september på grunn av forseelsen. Han ble imidlertid løslatt, og ifølge politiet skulle han møte i retten på et senere tidspunkt.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Onsdag kveld kom imidlertid 32-åringen med en svært trist nyhet på Instagram. Der meddelte han at moren, Suzanne Olmsted, har gått bort. Hun ble bare 65 år gammel.

I sorg

Innlegget inneholder flere bilder, samt en lengre hyllest av moren som han omtaler som «mitt alt».

«Sjokket lar meg fortsatt ikke akseptere følelsen av at jeg aldri kommer til å klemme deg igjen. Min dronning, min helt, mitt alt … min mor. Tårene vil ikke stoppe. Øynene mine gjør vondt, ansiktet mitt gjør vondt, kroppen min gjør vondt, alt gjør vondt. Det er ikke noe trygt sted å gjemme seg, og det er ingen måte å ligge, sitte eller stå på som ikke gjør vondt. Smertene er enorme».

Slik begynte han det hjerteskjærende innlegget.

Videre skrev rapperen at han beundrer hvordan moren har taklet all smerte og motgang, og la til at hun alltid vil være hans største inspirasjon. Rapperen skrev også flere ganger at han elsker henne.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Brev førte til rehab

G-Eazy er ærlig om at han har mottatt behandling for sine problemer med alkohol og narkotika, og åpnet seg i innlegget om hva som fikk han til å innse at han trengte hjelp.

«Selv hvor dypt bekymret jeg var for deg og din fysiske helse, skjønte jeg ikke omfanget av hvor bekymret du var for meg før du sendte meg det vanskeligste brevet jeg noen gang har måttet lese … Å gå til behandling for alkohol- og narkotikaproblemer var min avgjørelse, men brevet ditt var det som til slutt overtalte meg», skrev han.

Rapperen skrev avslutningsvis at han er glad han har broren James Wolcott Gillum, og at de to kan lene seg på hverandre i den vanskelige tiden.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Hjertene våre er knust, men de er også fulle av kjærlighet og takknemlighet for livet du ga oss. Du er alltid med oss».

På Instagram-story har han også delt flere innlegg hvor andre hyller moren hans.

LES OGSÅ: Tung beskjed: - I sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer