Cole Sprouse:

Alt gikk galt da Cole møtte Jennifer Aniston

- Det kriblet i kroppen.

BETATT: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Cole Sprouse gjør for tiden suksess i TV-serien «Riverdale», men som liten var det Jennifer Aniston som stjal fokuset fra ham. Her avbildet under et intervju i januar. Foto: NTB Scanpix
BETATT: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Cole Sprouse gjør for tiden suksess i TV-serien «Riverdale», men som liten var det Jennifer Aniston som stjal fokuset fra ham. Her avbildet under et intervju i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I disse dager er Cole Sprouse (24) aktuell i tv-serien «Riverdale». Første gang skuespilleren sjarmerte tv-seere var riktignok som Ben i megasuksessen «Friends». Der spiller han Ross' sønn.

Sprouse var bare med i syv episoder, men Jennifer Aniston rakk likevel å gjøre et uslettelig inntrykk på gutten, som den gang bare var åtte år.

I nytt intervju med New York Post, kommer det fram at han slet noe med fokuset under innspillingen av humorserien. Årsaken? Han var nemlig altfor betatt av Jennifer Aniston (48).

VENNNER FOR LIVET: Jennifer Aniston sammen med «Friends»-gjengen i 1998. (F.v): Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Matthew Perry. Lisa Kudrow er ikke med på bildet.
VENNNER FOR LIVET: Jennifer Aniston sammen med «Friends»-gjengen i 1998. (F.v): Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Matthew Perry. Lisa Kudrow er ikke med på bildet. Vis mer

- Jeg hadde det veldig, veldig vanskelig da jeg jobbet med Aniston, fordi jeg var så forelsket i henne. Jeg var betatt. Jeg var målløs. Det kriblet så mye i kroppen at jeg glemte replikkene mine. Det var vanskelig for meg, sier han.

Aniston spilte karakteren Rachel, som hadde en av og på-romanse med Ross, spilt av David Schwimmer (50). Ben hadde han derimot med ekskjæresten sin, Carol.

RADARPAR: Dylan og Cole Sprouse, i «Zack & Cody»-perioden. Foto: NTB Scanpix
RADARPAR: Dylan og Cole Sprouse, i «Zack & Cody»-perioden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Skremmende

«Friends» var en TV-suksess av dimensjoner, og det kunne den da åtte år gamle Cole Sprouse merke på kroppen.

I det nevnte intervjuet utdyper han hvordan han opplevde presset.

- Alt var så voldsomt, og det følte jeg på settet, selv som jeg var et barn. Det var utfordrende fordi jeg var en liten gutt som jobbet sammen med disse store stjernene, sier han, og konkluderer:

- Det var ganske skremmende. Men det var en virkelig fantastisk opplevelse. Alle skuespillerne var ekstremt hyggelige.

Brødre

Cole er tvillingbroren til Dylan Sprouse, som naturligvis er like gammel.

Mange kjenner kanskje guttene beste som brødre i Disney-serien «The Suite Life of Zack and Cody».Her lager brødrene stadig problemer for hotellsjefen Mr. Moseby.

Dette var riktignok ikke første gang de to spilte sammen. De har vært eksponert på tv-skjermen sammen siden barnsben.

SAMME NUMMER SOM I 99: Adam Sandler med Cole og Dylan Sprouse. Foto: Fred Prouser / NTB Scanpix
SAMME NUMMER SOM I 99: Adam Sandler med Cole og Dylan Sprouse. Foto: Fred Prouser / NTB Scanpix Vis mer

Deres første vesentlige roller fikk de i «Grace Under Fire», en amerikansk humorserie.

Gjennombruddet kom i 1999. Da byttet de to ungguttene på å spille sønnen til Adam Sandler i komedien «Big Daddy».

Avslørende selvportrett

I dag er Cole Sprouse, ved siden av skuespilleryrket, også lidenskapelig opptatt av fotografi.

Han oppdaterer stadig sin Instagram-profil, som har i underkant av fire millioner følgere. Profilen er preget av naturfoto, samt mer avslørende selvportrett.

Dylan har på sin side tatt det langt roligere, og han har ikke spilt i noen filmer siden perioden med «Zack & Cody».

Derimot dukker han opp i en kommende film med tittelen «Dismissed», med blant annet «The Wire»-skuespilleren Chris Bauer.

LES OGSÅ: Magnus Carlsen har funnet kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer