- Alt går bra, mami!

Fuentes-familien rammet av katastrofe-skjelvet i Chile.

JORDSKJELVRAMMET: Den Chilenske storbyen Concepcion ble i helgen rammet av et jordskjelv som målte hele 8,8 på Richters skala. Foto: REUTERS
JORDSKJELVRAMMET: Den Chilenske storbyen Concepcion ble i helgen rammet av et jordskjelv som målte hele 8,8 på Richters skala. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var natt til lørdag i forrige uke at et voldsomt jordskjelv inntraff nordøst for byen Concepción i Chile, hvor familiemedlemmer av popstjernen og tidligere "Idol"-deltager Alejandro Fuentes (22) er bosatt.

I et ferskt intervju med ukebladet Se og Hør forteller Alejandros mor, Angelica Moya (50), at hun var sammen med sønnen da sjokk-nyheten om jordskjelvet kom.

- Jeg var hos Alejandro da det skjedde. Vi så på nyhetene sammen, og han sa hele tiden "alt går bra mami, alt går bra". Han støttet meg 100 prosent, som alltid, sier Angelica til Se og Hør.

Ifølge 50-åringen bor søsteren og hennes barn i byen, og måtte flykte fra dere hjem under skjelvet.

- Vi er 11 søsken i familien, og den eldste søsteren min og barna hennes bor i Concepción. De måtte springe ut av huset da ting begynte å falle ned. Men de ble heldigvis ikke skadet, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg priviligert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer