George Clooney:

- Alt forandret seg

Skuespilleren åpner om hvordan kona endret livet hans.

GODT GIFT: Amal og George Clooney giftet seg i 2013. Nå snakker han ut om forholdet til kona. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB
GODT GIFT: Amal og George Clooney giftet seg i 2013. Nå snakker han ut om forholdet til kona. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB Vis mer
Publisert

George Clooney (59) har lagt en solid tv- og filmkarriere bak seg, og det er nok mange damer der ute som mener han er selveste drømmemannen.

Han har også tittelen «verdens mest sexy mann» under beltet fra 1997, og selv om håret har blitt grått, så vil mange argumentere for at Clooney fortsatt tar seg svært godt ut.

59-åringen har også gjennom karrieren fått rykte på seg for å være ydmyk og godhjertet, noe som med sikkerhet har bidratt til å gjøre ham desto mer ettertraktet.

Det ble menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (42) som skulle kapre hans hjerte. De to møttes i 2013, og bare et halvt år senere gikk den forhenværende ungkaren ned på kne. Allerede samme år ble de to rette ektefolk, og i 2017 ble de foreldre til tvillingene Ella og Alexander (3).

Det sier seg selv at livet tar en ny retning når man finner kjærligheten. I et stort intervju med magasinet GQ forteller imidlertid skuespilleren at livet hans ble snutt på hodet da han møtte Amal.

- Før var jeg sånn, «jeg skal aldri gifte meg, jeg skal ikke ha barn. Jeg skal jobbe, jeg har gode venner, livet mitt er fullverdig og jeg har det bra». Og jeg visste ikke hvor ufullstendig jeg var før jeg møtte Amal. Og så forandret alt seg. Jeg tenkte at «oi, faktisk så har det vært et stort tomrom», forteller han.

Vis mer

Ser annerledes på livet

Det å få barn har også gjort at Clooney ser annerledes på livet.

- Jeg hadde aldri vært i den posisjonen hvor noen andres liv var uendelig mye viktigere for meg enn mitt eget. Og legg til to individer til, som er små og må mates, sier han.

59-åringen har også tidligere snakket om kona og hvor mye hun betyr for ham. Men at han skulle slå seg til ro i 50-årene hadde han aldri trodd.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte skuespilleren til Esquire magazine to år etter bryllupet.

Også Amal har tidligere fortalt at det ikke var gitt at hun skulle bli mor. Hun ble nemlig ikke gravid før i slutten av 30-årene, hvor fertiliteten ofte begynner å bli redusert.

Vis mer

- Det var ikke åpenbart at det skulle skje for meg, og jeg var heller ikke ivrig og spent på ideen om å bli gift eller å ha en familie, har hun tidligere fortalt.

Selv om Clooney aldri hadde planer om å gifte seg, er det andre gangen han har hatt ring på fingeren. Han var nemlig gift i to år på 90-tallet, med Talia Balsam. Han skulle imidlertid bli 52 år før han giftet seg på ny, og han legger ikke skjul på at han er stormforelsket i kona.

LES OGSÅ: - Opptrer som hun sitter i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer