KJENT FJES: Slik husker vi Shanna Olsen fra da hun deltok i TV-seriens andre sesong i 2011. Foto: TVNorge
KJENT FJES: Slik husker vi Shanna Olsen fra da hun deltok i TV-seriens andre sesong i 2011. Foto: TVNorgeVis mer

«Alt for Norge»-Shanna til «Svenske Hollywoodfruer»

- Det var mye drama med Gunilla, avslører realitydeltageren til Seoghør.no.

LOS ANGELES (SEOGHØR.NO): Sjette sesong av den populære TVNorge-serien «Alt for Norge» er i full gang på TV-skjermen.

I realityserien, som ledes av Henriette Bruusgaard, møter seerne en gjeng med spente norsk-amerikanere som drømmer om å bli kjent med røttene sine i Norge.

I 2011 var Shanna Olson fra California en av deltagerne, og nå avslører hun til Seoghør.no at hun snart blir å se på TV igjen.

Saken fortsetter under bildet.

I NORGE: Her er Shanna Olson sammen med programleder Henriette Bruusgaard, og norsk-amerikanerne Kimmy Nolan og Justin Jorgensen som også deltok i TV-serien.  Foto: TVNorge
I NORGE: Her er Shanna Olson sammen med programleder Henriette Bruusgaard, og norsk-amerikanerne Kimmy Nolan og Justin Jorgensen som også deltok i TV-serien. Foto: TVNorge Vis mer

Den blide blondinen, som til daglig bor i Los Angeles og har sin norske familie i Tuddal i Telemark, dukker nemlig opp i flere episoder av høstens «Svenske Hollywoodfruer».

- Jeg kan ikke si for mye om hva jeg skal gjøre i programmet for jeg vil ikke ødelegge overraskelsen for seerne. Men jeg kan avsløre at jeg blant annet kommer til å snakke om Norge og deltagelsen min i «Alt for Norge», forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV SAMMEN: Denne høsten dukker Shanna opp i «Svenske Hollywoodfruer», og mens hun bare har hyggelige ting å si om de fleste deltagerne, så legger hun ikke skjul på at Gunilla Persson bød på utfordringer. Foto: Isabelle Ruen/NTB Scanpix
PÅ TV SAMMEN: Denne høsten dukker Shanna opp i «Svenske Hollywoodfruer», og mens hun bare har hyggelige ting å si om de fleste deltagerne, så legger hun ikke skjul på at Gunilla Persson bød på utfordringer. Foto: Isabelle Ruen/NTB Scanpix Vis mer

Shanna jobber som skuespiller og modell i filmbyen og i 2013 ble hun kåret til «Miss California».

Hun sier at hun fikk være med i den svenske realityserien etter å ha blitt satt i kontakt via noen skandinavere hun traff i LA.

- Jeg blir alltid glad når jeg møter folk fra Skandinavia. Spesielt nordmenn som bor her, for det føles som å ha en liten bit av Norge med meg.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER KAMERA: Shanna livnærer seg som skuespiller, modell og TV-personlighet. Her på et fotoshoot i solfylte California. Foto: Isabelle Ruen
ELSKER KAMERA: Shanna livnærer seg som skuespiller, modell og TV-personlighet. Her på et fotoshoot i solfylte California. Foto: Isabelle Ruen Vis mer

Har spilt inn film med «Supermann»

I årets sesong av «Svenske Hollywoodfruer» gjorde Isabel Adrian comeback. Hun trakk seg i 2012 etter flere krangler med bråkmakeren Gunilla Persson. I tillegg til dem er også Maria Montazami og Åsa Vesterlund med.

- Åsa var hyggelig, og jeg likte veldig godt hunden hennes Siegfried. Isabel var veldig vennlig og glamorøs, og Gunilla er en helt annen historie.

- Da jeg først møtte Gunilla virket hun veldig grei, men så forandret plutselig alt seg. Det virker som om det alltid dukker opp bråk rundt henne. Det var mye drama med Gunilla, sier hun til Seoghør.no.

Like før høstens sesongpremiere postet Gunilla dette bildet av seg selv, Maria, Åsa og Isabel på Instagram:

 

Men det er ikke bare på TV-skjermen Shanna blir å se fremover.

Hun dukker også opp i filmen «Beverly Hills Christmas» sammen med Dean Cain (49), kjent fra den populære 90-tallsserien «Lois & Clark: The New Adventures of Superman».

- Han var veldig hyggelig å jobbe med, og virket snill og omgjengelig. En fin fyr å være rundt, forteller hun om møtet med Hollywood-stjernen.

Filmen handler om en bortskjemt tenåringsjente fra Beverly Hills som ved hjelp av en skyttsengel lærer at ekte verdi og glede finner man i å hjelpe andre, ikke gjennom materielle ting.

Saken fortsetter under bildet.

FERDIG INNSPILT: Sammen med hunden sin Jack og Hollywood-stjernen Dean Cain, blir Shanna snart å se i filmen "Beverly Hills Christmas".
FERDIG INNSPILT: Sammen med hunden sin Jack og Hollywood-stjernen Dean Cain, blir Shanna snart å se i filmen "Beverly Hills Christmas". Vis mer

Mens Shanna spiller en engel, så har hunden hennes, Jack, fått rollen som den bortskjemte tenåringsjentas bortskjemte hund «Bunny».

- Hvordan fikk dere rollene i filmen?

- Hunden min er en kjendishund. Han har vært i mange TV-show og reklamer, og vi har begge jobbet med produsenten av «Beverly Hills Christmas» på andre prosjekter.

- Det som var litt morsomt er at Jack, som er en hannhund, spiller en tispe i filmen. Han har på seg mange ulike kjoler, solbriller og sløyfer i pelsen. Men han bryr seg ikke. Han elsker all oppmerksomheten, ler Shanna Olson.

«Alt for Norge» sendes på TVNorge søndager klokken 20.00.

RADARPAR: Fra 1993 til 1997 var Dean Cain og Teri Hatcher å se i rollene som Supermann/Clark Kent og Lois Lane i  TV-serien "Lois & Clark: The New Adventures of Superman". Foto: NTB Scanpix
RADARPAR: Fra 1993 til 1997 var Dean Cain og Teri Hatcher å se i rollene som Supermann/Clark Kent og Lois Lane i TV-serien "Lois & Clark: The New Adventures of Superman". Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det begynte som et mareritt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.