«Alt for Norge»-profilene er blitt kjærester

Alf Herigstad fra sesong 3 og Lulie Newcomb fra sesong 2 har funnet lykken.

NYFORELSKET: Etter sitt første møte 22. januar i år, har Alf Herigstad og Lulie Newcomb, begge kjent fra «Alt for Norge», bare blitt mer og mer forelsket.  Foto: Privat
NYFORELSKET: Etter sitt første møte 22. januar i år, har Alf Herigstad og Lulie Newcomb, begge kjent fra «Alt for Norge», bare blitt mer og mer forelsket. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Da Alf Herigstad (50)  fra «Alt for Norge» skulle forbrede seg til å delta i fjorårets sesong av TVNorge-serien, bestemte han seg for å se de tidligere episodene.

- Mens jeg så på sesong to ble jeg umiddelbart interessert i Lulie Newcomb (49). På den tiden var jeg i et annet forhold, og måtte bevisst holde meg fra å bli for fascinert av henne.

Da Alf kom hjem fra innspillingene i Norge, var det ikke mer å gjøre i den jobben han hadde tidligere. Da tok 50-åringen på seg å kjøre lastebil rundt i Amerika.

- Det passet meg bra fordi jeg nylig hadde blitt singel, og trengte å tømme hodet litt. Det var også fint fordi jeg kunne møte igjen de andre fra serien. Da jeg var i Los Angeles i januar, viste det seg at ingen av de jeg kjente der kunne møte meg. Da kontaktet jeg Lulie for å høre om vi skulle ta en middag.

Forelskelse ved første blikk
Møtet skulle bli et vendepunkt for begge to.

- Jeg har aldri trodd på kjærlighet ved første blikk, og etter det siste bruddet trodde jeg ikke at jeg skulle gå inn i et forhold igjen. I alle fall ikke bli forelsket. Det var helt til jeg gikk ut av bilen og så Lulie på andre siden av gaten. Jeg husker at jeg tenkte for meg selv, «Oh boy ... Jeg er i trøbbel her, hva faen er det som skjer?». Hun var perfekt. Den vakreste kvinnen jeg noensinne hadde sett, sier Alf forelsket, og kan ikke få skrytt nok av sin kjære.

- Det spiller ingen rolle om hun er nyvåknet, svett fra arbeid, eller klar til å gå ut på byen - hun ser alltid vakker ut. Jeg elsker måten huden hennes føles mot mine fingre, hvordan håret lukter, leppene, øynene ... Jeg elsker alt ved henne.


Møtet kommer kort tid etter at et annet «Alt for Norge»-par, Dana og Tara Yan Dinsmore, giftet seg på Hawaii.

Har planlagt bryllup
Lulie hadde ikke forventet at det skulle være hennes kommende mann som kom ut av lastebilen.

- Jeg trodde bare jeg skulle møte en annen fra serien, men da jeg så ham høyt oppe i den hvite lastebilen, følte jeg et støt av elektrisitet. Vi dro på en restaurant ved sjøen, og det ble en magisk kveld, sier Lulie ømt, og beskriver Alf som en stor, sterk og følsom mann.

- Han overrasker meg hver dag med hans evne til ærlighet, ære og god humor. Og han synger vakkert også! Norge brakte oss sammen, og  vi er de sanne vinnere av Alt for Norge, sier hun og smiler.

Paret har allerede planlagt sitt kommende bryllup.

- På showet ble jeg tatt til min familiegård i Time. I min perfekte verden skal vi gifte oss der. Et ekte Åsatru-bryllup med alle gudene og forfedrene til stede, forteller Alf åpenhjertig.
 
LES OGSÅ: Giftet seg på Hawaii

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer