Sophie Elise Isachsen:

- Alt føltes så massivt og kvelende

Sophie Elise Isachsen letter på hjertet om tiden etter bruddet.

SPØRSMÅLSRUNDE: Sophie Elise Isachsen svarte på flere spørsmål om bruddet som ble kjent i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPØRSMÅLSRUNDE: Sophie Elise Isachsen svarte på flere spørsmål om bruddet som ble kjent i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I sommer avslørte influenser Sophie Elise Isachsen (26) gjennom sin private Instagram-profil at hun hadde kapret drømmeleiligheten sin i Oslo.

For kort tid siden flyttet hun inn, og det helt alene.

- Det går veldig bra. Det er så fint å endelig ha flyttet inn. Jeg har begynt å komme litt på plass i leiligheten nå og er veldig glad for det, sa Isachsen til Se og Hør under bryllupet til Niklas Silseth Baarli (32) og Benjamin Baarli Silseth (30), som fant sted forrige helg.

BRUDD: Sophie Elise bekreftet i juli at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Samme måned som Isachsen røpet at hun skulle flytte, kom nyheten om at det var slutt med hennes daværende kjæreste Kasper Kristoffersen (27). De to gikk hver til sitt etter fem år som kjærester og samboere.

Det var gjennom sin Instagram og YouTube-kanal at Isachsen bekreftet at de ikke lenger var et par, og at de hadde flyttet fra hverandre.

Har turt å gråte

Isachsen har vært noe ordknapp om selve bruddet, og har bare delt det hun har følt for å dele.

- Vi er ikke sammen, det er ingenting mellom oss lenger, vi har flyttet fra hverandre […] Jeg skal starte på nytt med en ny leilighet. Hvis det er noen som skulle klare å komme seg gjennom et såpass brått og hardt brudd som det vi har hatt, er det vi. Men i all hovedsak han, for han er fantastisk, sa hun i en YouTube-video i juli.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen var aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Torsdag fikk derimot følgerne hennes litt mer innblikk i hvordan det har gått etter bruddet og hvordan det står til med Isachsen nå.

Det kom frem i en spørsmålsrunde på Instagram-story, hvor hun blant annet forteller at hun ikke er klar for å møte noen nye riktig enda.

Et av spørsmålene som dukker opp er:

«Hva er det viktigste du har lært om deg selv etter bruddet?»

Isachsen svarer med en lang tekst om hvordan livet ble totalt forandret, at hun fikk meldinger fra fremmede som kalte henne forferdelige ting, at hun festet, kjøpte ny leilighet og at hun bare ville tenke på noe annet.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen var tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Da fortalte hun hvorfor det ikke kom flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg har måttet finne en ny styrke i meg selv jeg ikke ante at jeg hadde. En ting var å miste Kasper og livet vi hadde - en annen ting var folks meninger om det hele. Alt føltes så massivt og kvelende», er blant det hun skriver.

«Jeg hadde ikke et hjem lenger, ikke min beste venn, og samtidig kunne jeg ikke åpne innboksen uten å bli møtt med meldinger fra fremmede som ikke aner noe om historien vår, som likevel påla seg retten til å kalle meg forferdelige ting», fortsetter hun.

Videre skriver 26-åringen at hun har hørt på spillelistene som hun og Kristoffersen hadde sammen, og at hun har turt å gå inn i følelsene sine og gråte.

«Fordi det ble slutt på grunn av meg har jeg ikke følt jeg har rett til å være trist, og derfor holdt mye inni meg. Men det spiller egentlig ingen rolle - jeg har jo vært trist og de følelsene må ut», legger hun til.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Influenseren avslutter svaret sitt med at hun har det bra nå, og at hun er glad for det hun hadde sammen med Kristoffersen.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen som opplyser om at hun ikke ønsker å kommentere saken.

Barndomsvenner

Det var i 2017 at ryktene om at influenseren hadde fått seg kjæreste begynte å sirkulere. Det skulle vise seg at ryktene stemte, Isachsen hadde funnet lykken med barndomsvennen Kasper Kristoffersen.

Det røpet hun den gang i et blogginnlegg rett før hun skulle reise på ferie for å møte han.

«Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før», skrev hun, og fortsatte:

«Det er forresten veldig rart å skrive kjæreste. Mest fordi det ikke var planlagt i det hele tatt, om jeg hadde sett livet mitt nå for ett år siden hadde jeg fått totalt sjokk».

LES OGSÅ: Ektemannen fikk barn med annen kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer