ALENEMAMMA: Katie Holmes bor sammen med sin seks år gamle datter Suri i New York, etter at hun skilte seg fra Tom Cruise. Foto: Splash News/All Over Press
ALENEMAMMA: Katie Holmes bor sammen med sin seks år gamle datter Suri i New York, etter at hun skilte seg fra Tom Cruise. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

- Alt er så forskjellig fra da jeg var liten

Katie Holmes snakker ut om morsrollen.

Publisert
SNAKKER UT: I britiske Elle forteller Holmes om sitt syn på morsrollen. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: I britiske Elle forteller Holmes om sitt syn på morsrollen. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Katie Holmes (35) bor for tiden i New York sammen med sin seks år gamle datter, Suri, som hun har med Tom Cruise.

Selv vokste Katie opp i mer landlige omgivelser, ved Lake Erie i Toledo. I et intervju med bladet Elle snakker Katie ut om morsrollen, og om hvordan tidene har forandret seg.

- Barn er eksponert for mye mer nå enn da jeg var ung. Jeg antar at alle generasjoner går gjennom de samme følelsene. «Herregud, alt er så annerledes nå enn da jeg vokste opp», sier hun ifølge Daily Mail.

Holmes forteller at det aller viktigste for henne, er å la datteren Suri føle at hun er elsket.

- Jeg mener de grunnleggende tingene er veldig viktig. Det viktigste er at mitt barn føler seg elsket, og at hun føler seg bra med seg selv. Og det hun gjør og hvem hun er, er en spesiell ting. Noe som bør feires. Min mor sa alltid: Ingen elsker deg som din mor.

Katie, som slo gjennom som skuespiller i TV-serien «Dawson's Creek», forteller at da hun selv ble mor, fikk hun større respekt for kvinner.

- Jeg tror alle erfaringer får oss til å forstå mer om oss selv, og hva som er viktig. Men når det er sagt, så har jeg tre eldre søstre og en storebror, og jeg gikk på en pikeskole. Jeg har alltid likt kvinner veldig godt!

LES OGSÅ: Katie Holmes stemples som dårlig mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer