Bjørn Eidsvåg:

- Alt er ren løgn!

Advarer fansen.

SVINDEL: Bjørn Eidsvåg må igjen advare fansen mot svindel. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
SVINDEL: Bjørn Eidsvåg må igjen advare fansen mot svindel. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg (69) har flere ganger tatt til sosiale medier for å advare mot nettroll.

Tidligere i år hadde flere kontoer utgitt seg for å være «Floden»-sangerens personlige assistenter. Nå er det derimot en falsk NRK-artikkel med overskriften «Norges Bank saksøker Bjørn Eidsvåg for hans uttalelser på lufta» som har dukket opp på nett.

EMOSJONELT: Hedersgjest Karoline Krüger ante ikke hva som skulle skje under Bjørn Eidsvågs opptreden på «Hver gang vi møtes». Video: Rød Løper/TV 2 Plat Vis mer

Advarer

I den falske artikkelen kan man lese at artisten har «beklaget for et sjokkerende faktum i løpet av sending», men at det «var for sent».

Eidsvåg har delt en skjermdump på X, tidligere Twitter, for å oppklare:

«Dette er et svindelforsøk. Styr unna. Alt er ren løgn!».

Se og Hør har vært i kontakt med Bjørn Eidsvågs pressekontakt Siri Hjelmbrekke Hveem som opplyser at han ikke har en kommentar til saken.

Politianmeldte

I 2020 politianmeldte Eidsvåg profiler som utga seg for å være ham på Instagram, og som sendte det han beskrev som «slibrige meldinger» til fans. Det meldte Dagbladet den gang.

«HVER GANG VI MØTES»: Bjørn Eidsvåg fikk innhold fjernet fra egen episode. Reporter: Katrine Bjelke / Celina Morken. Video: TV 2 Vis mer

Dette hadde pågått i et års tid før 69-åringen til slutt så seg nødt til å politianmelde.

«Sitter i skrivestua og forbereder søndagens konsert herfra. Jeg er stort sett blid, men sur på dem som gir seg ut for å være meg og sender slibrige meldinger. Jeg sender ikke meldinger til noen, så får dere det fra meg, er det en fake-Bønna», skrev Eidvåg på sin ekte Instagram-profil.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene: - Må skuffe dere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer