Jakob Oftebro:

- Alt er nytt, men det er veldig spennende

Jakob Oftebro strålte på rød løper tre uker etter at han ble pappa.

KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob hadde mye annen familie til stede under førpremieren av Skammens Datter 2. Foto: Andreas Fadum
KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob hadde mye annen familie til stede under førpremieren av Skammens Datter 2. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar kom den hyggelige nyheten om at Jakob Oftebro (33) og kjæresten Hannah Chocron (26) hadde blitt foreldre for første gang.

Duoen, som har vært sammen i rundt to år, fikk da en liten datter.

Nyheten delte Oftebro på sin private Instagram.

- 22.02 kl. 12 kom verdens fineste jente til verden. Både mor og datter har det bra, og pappa er overlykkelig. Hannah, jeg er så utrolig stolt av deg! Du er det sterkeste, kuleste, vakreste, snilleste, deiligste som finnes. Jeg gleder meg til å dele livet mitt sammen med deg og vår lille jente. Tenk at du har laget henne. Herregud jeg er så glad, skrev den stolte skuespilleren til et bilde av Chocron og deres nyfødte datter.

- Trenger ikke sove

Onsdag kveld var det førpremiere av Jakobs siste film «Skammerens datter 2» på Gimle kino i Oslo, og i den anledning stilte han på rød løper for første gang siden fødselen.

- Det går kjempe bra, strålte 33-åringen til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

KOSTE SEG: «Skammerens datter 2», som har blitt sammenlignet med fantasy-univers som «Harry Potter» og «Game of Thrones», er oppfølgeren til «Skammerens datter» fra 2015. Foto: Andreas Fadum
KOSTE SEG: «Skammerens datter 2», som har blitt sammenlignet med fantasy-univers som «Harry Potter» og «Game of Thrones», er oppfølgeren til «Skammerens datter» fra 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Får du sovet noe om dagen?

- Jada. Jeg begynner å få litt bedre rutiner nå altså. Det er bare de første ukene som er litt sånn... opp ned. Men det er også fordi man har så mye energi. Man trenger ikke sove, forklarte Oftebro.

Den nybakte pappaen, som er en av Skandinavias mest ettertraktede skuespillere, har for tiden fri, men begynner å filme «Hamilton» igjen, som ble avbrutt på grunn av den mye omtalte brannskaden, etter påske. Pappapermen sparer han til høsten.

Saken fortsetter nedenfor.

NYBAKT BESTEMOR: Jakobs mor, Kaja Korsvold, var selvsagt til stede og fortalte at hun gledet seg over familiens nyeste tilskudd. Foto: Andreas Fadum
NYBAKT BESTEMOR: Jakobs mor, Kaja Korsvold, var selvsagt til stede og fortalte at hun gledet seg over familiens nyeste tilskudd. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Stolt bestemor

Fredag er det tre uker siden datteren kom til verden, og den talentfulle skuespilleren la ikke skjul på at det er en ny tilværelse.

- Det er jo uvant. Alt er jo nytt, men det er veldig spennende. Og så har jeg masse familie som jeg kan dra erfaringer fra, så det er perfekt.

Mens Hannah og datteren var hjemme onsdags kveld, så var likevel mye av familien på plass på førpremieren. Deriblant Jakobs mor, Kaja Korsvold, som synes det er utrolig stas med et nytt familiemedlem.

- Det er veldig koselig å være farmor, smilte hun stolt.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIE: Jakobs stemor, skuespiller Anette Hoff, og bror, skuespiller Jonas Oftebro, var selvskrevne gjester onsdag kveld. Foto: Andreas Fadum
FAMILIE: Jakobs stemor, skuespiller Anette Hoff, og bror, skuespiller Jonas Oftebro, var selvskrevne gjester onsdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer
STOLT: Jakobs storesøster Elisabeth og hennes kjæreste var også på plass.
STOLT: Jakobs storesøster Elisabeth og hennes kjæreste var også på plass. Vis mer

- Jeg har ikke fått så mye tid med henne enda. De har hatt det så travelt, men jeg kommer til å få det. Det vet jeg. De er jo verdens greieste og skjønneste, skrøt hun videre til Se og Hør.

Foreløpig har Korsvold kun sett barnebarnet tre ganger.

- Det er så koselig. Nå har jeg blitt Norges mest berømte farmor. Etter «Lindmo», så det er jeg veldig fornøyd med, lo hun.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD KLEM: Jakob Oftebro fikk gratulasjonsklem av skuespillerkollega Kyrre Haugen Sydness.
GOD KLEM: Jakob Oftebro fikk gratulasjonsklem av skuespillerkollega Kyrre Haugen Sydness. Vis mer

- Vanskelig å beskrive

I et stort intervju med Dagbladet Magasinet sist uke åpnet den vanligvis så private Oftebro seg også opp om opplevelsen av å ha blitt far.

- Det er virkelig det største i livet. Vanskelig å beskrive med ord, egentlig. Jeg har aldri følt noe så sterkt før, og jeg klarer ikke å ta øynene vekk fra verken mor eller barn. Jeg er så forelsket i begge to, fortalte han.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIGE: Her er Jakob Oftebro og Hannah Chocron sammen på en premiere før fødselen. Foto: Mogens Flindt
LYKKELIGE: Her er Jakob Oftebro og Hannah Chocron sammen på en premiere før fødselen. Foto: Mogens Flindt Vis mer

Det var tilfeldigheter som skulle føre de to nybakte foreldrene sammen. Etter at det ble slutt med skuespiller Iben Akerlie, som han var i et fire år langt forhold med, skulle det ikke ta lang tid før han ble forelsket igjen - selv om det aldri var intensjonen hans.

- Jeg var på et sted i livet der jeg tenkte at jeg skulle være litt alene og jobbe meg ferdig med ting. Jeg tenkte at det kom til å ta lang tid før jeg traff den rette. Så sto plutselig Hannah der og sa «hei!», delte han videre om det første møtet med Chocron, som jobber som klipper og caster i filmbransjen.

Kjemien mellom dem skulle vise seg å fungere, så det tok ikke lang tid før de begynte å treffe hverandre regelmessig. At de to skulle bli foreldre sammen, beskrev Oftebro selv som deilig. Det fikk ham til å skifte fokus, bort fra ham selv og brannulykken, og mot ei framtid som far.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-profilen åpner seg om den vonde sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer