Jakob Oftebro:

- Alt er nytt, men det er veldig spennende

Jakob Oftebro strålte på rød løper tre uker etter at han ble pappa.

KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob hadde mye annen familie til stede under førpremieren av Skammens Datter 2. Foto: Andreas Fadum
KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob hadde mye annen familie til stede under førpremieren av Skammens Datter 2. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar kom den hyggelige nyheten om at Jakob Oftebro (33) og kjæresten Hannah Chocron (26) hadde blitt foreldre for første gang.

Duoen, som har vært sammen i rundt to år, fikk da en liten datter.

Nyheten delte Oftebro på sin private Instagram.

- 22.02 kl. 12 kom verdens fineste jente til verden. Både mor og datter har det bra, og pappa er overlykkelig. Hannah, jeg er så utrolig stolt av deg! Du er det sterkeste, kuleste, vakreste, snilleste, deiligste som finnes. Jeg gleder meg til å dele livet mitt sammen med deg og vår lille jente. Tenk at du har laget henne. Herregud jeg er så glad, skrev den stolte skuespilleren til et bilde av Chocron og deres nyfødte datter.

- Trenger ikke sove

Onsdag kveld var det førpremiere av Jakobs siste film «Skammerens datter 2» på Gimle kino i Oslo, og i den anledning stilte han på rød løper for første gang siden fødselen.

- Det går kjempe bra, strålte 33-åringen til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

- Får du sovet noe om dagen?

- Jada. Jeg begynner å få litt bedre rutiner nå altså. Det er bare de første ukene som er litt sånn... opp ned. Men det er også fordi man har så mye energi. Man trenger ikke sove, forklarte Oftebro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer