- Alt er mammas feil

Fergie ble forlatt som 12-åring til fordel for en argentinsk polo-stjerne.

DÅRLIG SELVTILLIT: Sarah Fergie Ferguson mener selv at hun har dårlig selvtillit.  Foto: All Over Press
DÅRLIG SELVTILLIT: Sarah Fergie Ferguson mener selv at hun har dårlig selvtillit. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sarah «Fergie» Ferguson er den britiske prins Andrew, hertug av Yorks fraskilte kone. Etter at paret skilte seg har hun vært programleder for sitt eget talkshow og lager nå en realityserie kalt «Finding Sarah» sammen med Oprah Winfrey. I serien blir Fergie satt opp
mot veggen, ikke bare av Oprah men også av forholdseksperten Dr Phil.

- Jeg lager denne serien fordi jeg må lege mitt hode, min kropp og min sjel, fortalte Fergie ifølge Oprah.com.

Det har lekket ut mye informasjon om episoder som ennå ikke har blitt sendt, blant annet om hertuginnens barndom. Hun mener at det er hennes kjærlighetsløse barndom som har skylden for at hun har blitt som hun har blitt.

Fergie skylder alle feilene hun har gjort i livet på moren som forlot henne da hun var 12 år. Hun ble forlatt til fordel for morens kjærlighet til en argentinsk polo-stjerne.

- Mamma forlot meg da jeg bare var 12 år. Det fikk meg alltid til å lure - er jeg ikke god nok? Det ga meg dårlig selvtillit og jeg prøvde alltid å kjøpe meg kjærlighet, forteller Fergie i realityserien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Narkolanger og hallik invitert i bryllupet