<strong>BER INN TIL HIPPIE-FEST:</strong> Petter Stordalen og hans kone Gunhild skal ifølge Se og Hør Weekend i disse dager be inn store deler av kjendis-Norge til hippie-fest i Oslo 16. mai. Foto: Stella Pictures
BER INN TIL HIPPIE-FEST: Petter Stordalen og hans kone Gunhild skal ifølge Se og Hør Weekend i disse dager be inn store deler av kjendis-Norge til hippie-fest i Oslo 16. mai. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Alt er lov» på Stordalens nye fest

Petter Stordalen og kona vil arrangere tidenes hippie-fest for kjendis-Norge.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hotellkongen Petter Stordalen (48) og hans kone Gunhild (31) er kjent for å slå på stortromma når de ber inn kjendis-Norge til sin tradisjonelle temafest 16. mai.

Etter at de i fjor avlyste festen fordi Gunhild var opptatt med å forsvare sin doktograd, satser de i år på å gjøre comeback med en storslagen hippie-fest, ifølge Se og Hør Weekend.

«Vi møter våren med blomster i håret og California Dreaming – på flower power party i Oslos vakreste hage. La dere bestøve av moten, maten, ideologien og kunsten, men mest av alt blomsterfilosofien: Alt er lov!», står det blant annet i innbydelsene som ukebladet viser en kopi av i fredagens utgave.

Petter og Gunhild har tidligere arrangert fester med tema som «white party», maskeradeball og togafest.

Foreløpig er det ikke kjent hvem som skal underholde på festen, men Petter Stordalens gode venn Jan Fredrik Karlsen er ifølge Se og Hør Weekend blitt bedt om å sørge for artistene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må stå skolerett for kona etter tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer