Bianca Ingrosso:

- Alt er litt uklart

Den svenske influenseren avslører hvorfor hun ikke husker særlig mye fra fjoråret.

MISTET HUKOMMELSEN: Bianca Ingrosso åpner opp i nytt intervju. Foto: Henriette Eilertsen/Se og Hør
MISTET HUKOMMELSEN: Bianca Ingrosso åpner opp i nytt intervju. Foto: Henriette Eilertsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at den svenske influenseren og TV-profilen Bianca Ingrosso (27) har blitt svært populær de siste åra. Ikke bare har hun blitt en mektig profil i sosiale medier, men hun har også sitt eget sminkemerke som har håvet inn store summer.

Det var i 2018 at Ingrosso, på lag med partnerne sine, lanserte det nå svært ettertraktede sminkemerket Caia Cosmetics. Hun har med andre ord hatt en fullspekket timeplan i en årrekke, i tillegg til at hun også har filmet til TV-serien «Wahlgrens värld».

Nylig åpnet hun seg om at hun har vært utbrent. Det fortalte influenseren som gjest i «Etter fem» på TV4.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Alt er litt uklart

Under intervjuet fikk Ingrosso blant annet spørsmål om hva hun husket mest fra fjoråret. Det ble riktignok ikke lett for henne å svare på, ifølge svenske Aftonbladet.

- For det første har jeg veldig dårlig hukommelse, jeg ble litt utbrent i fjor og etter det har jeg mistet hukommelsen. Alt er litt uklart, innrømmet Ingrosso, og fortsatte:

- Jeg husker … Ja, hva husker jeg? Det har vært mange kameraer, husker jeg.

Den dag i dag sliter Ingrosso fortsatt med hukommelsestap etter at hun ble utbrent.

- Det er løgn

Ingrosso er ikke ukjent for å skape overskrifter og motta kritikk. Tilbake i november havnet hun blant annet i hardt vær etter at flere mente at hun ikke svarte ærlig på et spørsmål.

Et av spørsmålene var hvilken behandling hun hadde gjort for å bli kvitt mørke ringer under øynene. Influenseren svarte da at det var ved hjelp av «en god øyekrem».

Det fikk Camilla Gervide, kvinnen bak bloggen Bloggbevakning.se, til å tenne på alle plugger.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

« … Det er litt interessant. I sommer viste hun fram blåmerkene hun fikk i ansiktet etter å ha tatt en ny form for fillers for å bli kvitt ringene under øynene», var blant det Gervide skrev i et blogginnlegg.

Til slutt så Ingrosso seg nødt til å svare på kritikken. På Instagram raste hun mot Gervide.

Influenseren skrev at hun ikke hadde løyet, men at hun rett og slett glemte at hun hadde tatt fillers under øynene.

Videre hevdet Ingrosso at hun flere ganger kunne anmeldt Bloggbevakning for falsk markedsføring og for å spre løgner om henne og andre i bransjen.

LES OGSÅ: Avslører sprøtt coronasymptom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer