- Alt er lettere uten barn

Cameron Diaz om å vise seg naken for første gang, og valget om å ikke få barn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cameron Diaz (41) er aktuell med filmen «Sex Tape», sammen med Jason Segel (34). Her viser hun frem sin lekre og veltrente kropp, og viser seg kliss naken for første gang.

Som en av Hollywoods vakreste kvinner, har mange undet seg over hvorfor hun aldri har giftet seg og fått barn. I et intervju med bladet Esquire, åpnet hun seg om de personlige valgene.

- Det er så mye jobb å ha barn. Å ha et liv uten om ditt eget, som du har ansvar for. Det ville jeg ikke begi meg utpå, sa hun ifølge DailyMail.

41-åringen ser fantastisk ut på forsiden av bladet, og det er tydelig at yoga og surfe-treningen har gitt resultater. Skjønnheten, som dater rockeren Benji Madden, forteller videre at hun aldri har hatt et sterkt ønske om å få barn.

VIL IKKE HA BARN: Cameron Diaz åpner seg om hvorfor hun ikke vil ha barn. Her på coveret til bladet Esquire.  Foto: Stella Pictures
VIL IKKE HA BARN: Cameron Diaz åpner seg om hvorfor hun ikke vil ha barn. Her på coveret til bladet Esquire. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alt er lettere uten barn. En baby holder deg opptatt hele dagen, i atten år. Dessuten har jeg aldri hatt noe sterkt ønske om å bli mor, sa hun ifølge SplashNews.

Diaz har tidligere gjort mange lettkledde scener, men dette blir første gang hun viser seg helt naken i en film -  og det som 41-åring.

Den rålekre stjernen forteller at hun føler seg på sitt beste.

NAKEN: Cameron Diaz viser seg naken for første gang i filmen «Sex Tape». Her fra en av filmens scener, sammen med Jason Segel. Foto: Stella Pictures
NAKEN: Cameron Diaz viser seg naken for første gang i filmen «Sex Tape». Her fra en av filmens scener, sammen med Jason Segel. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg elsker å være i den alderen jeg er nå. Elsker det! Frykten forsvinner. Dette er den beste alderen. Jeg kjenner meg selv, og vet hvordan jeg fungerer. Man bryr seg ikke så mye lenger. Jeg ser på nakenscenene som en del av rollen, fortsetter hun.Siden hun aldri har fått barn, fortalte hun at det var en scene i den nye filmen som var spesielt utfordrende.

SEXFILM: Cameron Diaz i en scene fra hennes nye film. Ved et uhell ble denne private sexfilmen, delt med alle vennene deres.  Foto: Stella Pictures
SEXFILM: Cameron Diaz i en scene fra hennes nye film. Ved et uhell ble denne private sexfilmen, delt med alle vennene deres. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Fødescenen var merkelig. Jeg var i ingenstedsland midt i Massachusetts og gjorde en fødescene klokken elleve om kvelden. Alle skrek til meg mens jeg skulle spille ut en fødescene, sier hun.

Se trailer til filmen:

LES MER: Innrømmer biseksualitet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer