MYE MORO: -Med en gang jeg skal gjøre noe annet enn å jakte på latter begynner jeg å kjede meg, sier Atle Antonsen til VG Helg Foto: SCANPIX
MYE MORO: -Med en gang jeg skal gjøre noe annet enn å jakte på latter begynner jeg å kjede meg, sier Atle Antonsen til VG Helg Foto: SCANPIX Vis mer

- Alt er flaut

Atle Antonsen er flau over veldig mye...

SEHER.NO: Komiker Atle Antonsen (40) synes spesielt gråting er flaut, men han gråter ikke mye selv.

- Jeg kan bli rørt, men ikke...Jeg gråter ikke mye, jeg gjør ikke det altså. Hvis jeg hadde grått hadde jeg husket det. Atle synes gråting er flaut, ifølge VG Helg.

Til avisen sier han at han synes alt er flaut, og utdyper det slik:

-Veldig mye er flaut. Folk som må dele med offentligheten når og hvor ofte de gråter er flaut. Skrivefeil er flaut. Å gå på premiere på en dårlig forestilling er flaut og skulle møte de ansvarlige etterpå er flaut. At Hank von Helvete ble scientolog, er flaut. Å høre Bernt Olufsen forsøke å forvare den sinnsyke svineinfluensa-dekningen i VG er flaut.

Og: Å lese intervju med seg selv hvor man er blitt lokket ut på glattisen og blitt litt for privat etter sin egen smak, er flauest.

LES OGSÅ: Antonsen spiller samlivsterapeutVi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.