Petter Stordalen:

- Alt er et skuespill

Den norske hotellkongen erkjenner at alt slett ikke er som det ser ut.

HOTELLKONGE: Petter Stordalen hevder at ting er litt annerledes på privaten. Foto: Lars Eivind Bones
HOTELLKONGE: Petter Stordalen hevder at ting er litt annerledes på privaten. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Petter Stordalen (60) har en rekke hoteller i både innland og utland - og nylig innviet han et nytt et i den svenske byen Göteborg.

Hotellet, som har fått navnet Draken, ble innviet på spektakulært vis, noe Stordalen overfor svenske Expressen forklarer at var helt etter planen.

Han ønsket å gjøre noe som ingen i Norden hadde sett maken til. Den festglade og optimistiske hotellkongen liker å imponere, og denne siste innvielsen kostet ifølge ham selv «mange, mange millioner».

Til tross for at 60-åringen er kjent for sine store fester og ekstravagante hotellinnvielser, mener han at det bare er en liten del av livet hans.

FØRSTE INTERVJU: Petter Stordalen (60) og hans kjæreste Märta Elander Wistén (32) gjestet Bianca Ingrossos talkshow i Sverige. Video: Discovery+ Vis mer

- Det er mitt liv, og jeg elsker det. Men om du tror at mitt liv består av å gå på den røde løperen, holde store taler og være en mediegalning så tar du feil. 99 prosent av livet mitt er ikke fester og innvielser. Og jeg er en helt annen person privat. Alt dette er et skuespill, sier han og forklarer videre:

- Jeg har mye empati, er konfliktsky og absolutt ingen leder. Det har jeg papir på. Jeg er analysert og har utført alle tester som finnes.

Også når det kommer til den romantiske siden av livet, mener Stordalen at han er avslappet.

I 2020 falt han pladask for svenske Märta Elander Wistén (35), og de har holdt sammen siden den gang.

Pernilla Wahlgren er på norgesbesøk og får lov til å komme hjem til Petter Stordalen. Hun blir mildt sagt imponert. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Vi er veldig mye sammen bare hun og jeg. Privat lever vi et rolig lov, delvis i Oslo men også i Stockholm. Kanskje litt mer i Oslo? Det er noe fint med dualiteten der, og hun gjør meg til et bedre menneske, erkjenner han.

LES OGSÅ: - Ikke den hun falt for