- Alt er en gedigen bløff

- Det er bare et kunstprosjekt for ham, og han gjør det fullt ut, hevder to kilder i Joaquin Phoenix nærhet.

BARE EN BLØFF? Joaquin Phoenix har blitt hip hop-artist. Eller har han egentlig det? Foto: All Over Press
BARE EN BLØFF? Joaquin Phoenix har blitt hip hop-artist. Eller har han egentlig det? Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Joaquin Phoenix (34) er skuespilleren som var nominert til en Oscar i oktober 2008, men som senere "meldte seg ut" fra filmbransjen. Eller gjorde han egentlig det? Nå sies det at Phoenixs overgang til hip hop-musikken bare er tull fra ende til annen.

- Han er veldig smart, sier en kilde til Entertainment Weekly.

Fra å ha gått med finstasen på den røde løperen, anla plutselig 34-åringen helskjegg - samtidig som han begynte med klær av den sleskete sorten. Og da det ble kjent at han skulle forlate filmbransjen til fordel for musikken, var det flere som hevet øyenbrynene i Hollywood. Men nå hevder to kilder i stjernens nærhet at alt er en bløff.

- Han fortalte at "Det er en gedigen bløff. Jeg skal late som om jeg får sammenbrudd og bytte karriere. Og Casey Affleck skal filme det, forteller de til Entertainment Weekly.

Årsaken til "spøken" skal være at Phoenix vil tulle med medier og skuespillere som tar seg selv med stort alvor.

- Det er et kunstprosjekt for ham, og han gjør det fullt ut. Trolig har han også sagt til sin representant at han slutter som skuespiller. Han er meget smart, dette er meget bevisst gjort - og han har full kontroll, sier kildene til nettstedet.

I midten av januar skrev Seher.no om "eks-skuespillerens" debut i hip hop-sirkuset, som skulle vise seg å bli en svært smertefull opplevelse - da han raste ned fra scenen og inn i publikumsmengden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Phoenix innlagt på sykehus