FORTSATT VENNER: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas er fortsatt venner, men tar en pause fra hverandre mens de prøver å redde ekteskapet.  Foto: Fame Flynet
FORTSATT VENNER: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas er fortsatt venner, men tar en pause fra hverandre mens de prøver å redde ekteskapet. Foto: Fame FlynetVis mer

- Alt er bra mellom Catherine og meg

Michael Douglas har klokketro på at han snart er gjenforent med kona Catherine Zeta-Jones.

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at stjerneparet Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) tar en pause i forholdet. Nyheten kom etter en rekke bruddrykter har sirkulert i media, og onsdag bekreftet skuespillerne selv at de er separert.   

- Catherine og Michael tar nå litt tid hver for seg for å evaluere og jobbe med ekteskapet. De vil ikke kommentere dette ytterligere, sa en representant til Daily Mail.  

Nyheten gikk raskt verden rundt, men Douglas mener det hele er blåst ut av proporsjon.  

- Min kone og jeg har det bra. Vi tar en midlertidig pause, og det gir pressen noe å skrive om, sa skuespilleren ifølge Contactmusic under filmfestivalen i Berlin.

Et tegn på at Michael ikke har gitt opp håpet, er at han fortsatt går med gifteringen på hånda.

På spørsmål om han og Catherine kan reparere ekteskapet var svaret klart;

- Selvfølgelig. 

Samme dagen som nyheten om pausen ble kjent ble «Basic Instinct»-stjernen fotografert alene i den franske byen Nice.

Douglas og Zeta-Jones har ikke latt seg fotografere sammen siden i april på Chaplin Award Gala, og paret skal ha bestemt seg for å bo hver for seg etter filmfestivalen i Cannes i mai.  Gjennom hele sommeren har ryktene om et brudd gått. 

«Den siste tiden har de også feriert hver for seg sammen med barna. Han har kost seg på en yacht utenfor Sardinia, mens Zeta-Jones har holdt seg hjemme i New York», skriver bladet People.  

Paret giftet seg i 2000 og sammen har de barna Dylan (13) og Carys (10).

- De ønsker det som er best for barna, uansett hva som skjer, forteller en kilde til bladet. 

Forholdet har vært gjennom en rekke prøvelser. I 2010 ble Douglas' sønn, Cameron, dømt til fem års fengsel for bruk og salg av narkotika. Kun måneder senere ble Michael rammet av kreft i strupen. I etterkant har Zeta-Jones vært til behandling for sin bipolare lidelse.


LES OGSÅ: Nå bekrefter de separasjonen