OPPGITT: I desemberutgaven av Elle sverger Carrie på hunden, huset og jobben på at romansen mellom henne og Phelps bare er oppspinn. Foto: All Over Press
OPPGITT: I desemberutgaven av Elle sverger Carrie på hunden, huset og jobben på at romansen mellom henne og Phelps bare er oppspinn. Foto: All Over PressVis mer

- Alt er bare oppspinn!

"American Idol"-vinneren slår tilbake mot romanseryktene.

SEHER.NO: I august startet ryktene om at Country-stjernen og "American Idol"-vinner Carrie Underwood (25) OL-helten Michael Phelps (23) hadde funnet tonen. Ifølge kilder skal de to ha sendt hverandre flere tekstmeldinger under OL og paret skal ha planlagt en hemmelig date.

Nå går Underwood ut og benekter påstandene om at det er, eller har vært en romanse på gang mellom henne og svømmeren som tok hjem hele 8 gullmedaljer under lekene i Beijing.

Hun forteller til desemberutgaven av Elle at hele historien bare er oppspinn.

- Jeg sverger på alt, på jobben min, huset mitt og hunden min... Dét er hvor seriøs jeg er. Alt er bare oppspinn! forteller hun.

De siste årene har countryskjønnheten datet både fotballstjerne Tony Romo (28), som nå er kjæreste med Jessica Simpson (28), samt Chace Crawford fra "Gossip Girl". Underwood skal imidlertid ha blitt dumpet av begge menn, og brukte lang tid på å hele sitt knuste hjerte.

Til Elle forteller "American Idol"-vinneren at hun ikke lenger vil gå ut i media med hvem hun dater.

- Uansett om jeg sier jeg dater noen eller ikke nå, så kan det være det motsatte når dette magasinet kommer ut, forteller hun hemmelighetsfullt.

I forrige uke kunne imidlertid In Touch Magazine melde at den vakre blondinen har funnet lykken igjen, og det med ingen ringere enn USAs "The Bachelor" Travis Stork (36).

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: Hvem er egentlig Phelps kjæreste?