Alt dette fikk hun gratis

Helena Christensen dro hjem med norsk design til 150 000 kroner

FIKK NY GARDEROBE: Alle disse klærne ventet i suiten da supermodellen Helena Christensen kom til Norge. Tilsammen hadde gavene, som alle var fra norske merker, en verdi på over 150 000 kroner. Helena tok med seg alt hjem til USA. Foto: Henning Jensen/Se og Hør, Lars Evanger
FIKK NY GARDEROBE: Alle disse klærne ventet i suiten da supermodellen Helena Christensen kom til Norge. Tilsammen hadde gavene, som alle var fra norske merker, en verdi på over 150 000 kroner. Helena tok med seg alt hjem til USA. Foto: Henning Jensen/Se og Hør, Lars Evanger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den danske skjønnheten Helena Christensen (44) er en av verdens mest kjente supermodeller. Onsdag var hun en snartur i Oslo for å lansere brillekolleksjonen hun har laget sammen med optikerkjeden Specsavers.

Det korte besøket til tross – Helena dro ikke tomhendt hjem til New York. Da hun ankom Stordalens hotell The Thief tirsdag kveld var nemlig suiten hennes fylt med norskdesignede klær, smykker og sko.

Alt var gaver til supermodellen – utvalgt av stylisten og «Homsepatruljen»-medlemmet John André Hanøy.

– Dere har fantastiske norske designere. Jeg har nesten bare norsk design på meg i dag, sa Christensen på pressemøtet som ble arrangert på Tjuvholmen onsdag.

Gavene falt nemlig i smak hos supermodellen – som har tilgang til all verdens motehus i hjembyen New York. Da brunetten møtte Seoghør.no var hun kledd blondebluse fra by Ti Mo, blomstrete bukser fra FWSS og smykker fra Tom Wood. Over skuldrene hadde hun en kardigan fra Cathrine Hammel. Tilbehøret besto av en veske fra H&M og neonfargede sandaler.

Resten av klærne og tilbehøret – alt fra norske merker – pakket hun rett ned i kofferten, kan Seoghør.no avsløre. Til sammen hadde gavene en verdi på over 150 000 kroner, som Minmote.no først skrev.

– Hun ble veldig lykkelig da hun så kolleksjonen. Jeg har jobbet intenst for å finne ting hun vil falle for, og hun tok på seg klærne med én gang, forteller John André Hanøy – som hadde skaffet plagg og tilbehør i bomhemsk stil fra norske merker.

TV-profilen Per Sundnes har samarbeidet med Specsavers i seks år. Han forteller at Helena var svært takknemlig.

– Man tror superstjerner er bortskjemte, men det er hun ikke. Hun ble veldig glad for gavene, sier den tidligere NRK-programlederen til Seoghør.no.

Informasjonsansvarlig i optikerkjeden, Elisabeth H. Todal, er storfornøyd med stjernebesøket.

– Dette har gått over alt forventning. Helena er helt fantastisk og hyggelig mot alle. Det er fantastisk når hun står her kledd i norsk design fra topp til tå. Hun er ambassadør for Specsavers, og nå er hun også blitt ambassadør for norsk design, sier Elisabeth H. Todal til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Helenas nye undertøyskampanje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer