UNG EKTEMANN: Demi Moores ser knapt en dag eldre ut enn sin 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher. Her er de to sammen under en sommerferie i juli. Foto: All Over Press
UNG EKTEMANN: Demi Moores ser knapt en dag eldre ut enn sin 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher. Her er de to sammen under en sommerferie i juli. Foto: All Over PressVis mer

- Alt dette er helt naturlig

Demi Moore slår tilbake mot ryktene.

SEHER.NO: Skuespilleren Demi Moore (46) har siden comebacket i "Charlies' Angels: Full Throttle" i 2003 vært omsvermet av rykter om kosmetiske operasjoner til en samlet verdi av over to millioner kroner, for å bevare sitt ungdommelige utseende.

Men nå slår "Ghost"-stjernen tilbake mot skandalehistoriene, og blånekter for at hun har latt seg operere.

- Det er helt feil. Jeg har aldri fikset på noe. Jeg liker ikke tanken på en operasjon for å forsinke aldringsprosessen. Det er en måte for folk å takle nevrosene sine på. Skalpellen gjør deg ikke lykkelig, sier hun ifølge The Sun.

Demi avviser ikke at hun en gang i fremtiden vil vurdere å legge seg under kniven.

- Den dagen jeg gråter når jeg ser meg i speilet, vil jeg kanskje ikke være like negativ. Men for nå vil jeg heller være en vakker kvinne på min alder, enn å desperat se ut som en 30-åring.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Taper han, må han og Demi vaske bilen min